MENÜ

'Volkan Demirel 1 numara'

Fenerbahçe'nin eski kalecileri Yavuz Şimşek, Yaşar Duran ve Nurettin Yıldız, performansından keyif aldıkları milli file bekçisinin Avrupa yolunun açık olduğu görüşünde.

'Volkan Demirel 1 numara'

Yavuz Şimşek
Kalecilikte teknik ile tecrübe bütünleştiğinde, en verimli döneme ulaşılmış olur. Volkan bu günlerini yaşıyor. Eksiklerini, disiplinli çalışmalarla gidermiş. Artık kendine güveni de var. Bu çıkışını sürdüreceğine inanıyorum. Fenerbahçe’ye geldiğinde, yetenekleri olan bir kaleciydi. Zamanla çalışıp, zayıf yönlerini kapattı. Bu sezon kurtarışlarıyla Fenerbahçe’nin liderliğinde önemli payı var. Bizler de onun bu performansıyla gurur duyuyoruz.

Yaşar Duran
Sezona istikrarlı başladı, her hafta formunu daha yukarıya taşıyarak, iyi bir kaleci olduğunu gösterdi. Geçmişte hırçındı ama artık bu yönüyle öne çıkmıyor. Topu oyuna sokması, arkadan arkadaşlarını idare etmesi çok olumlu. Artık hem camia hem de taraftar Volkan’ı seviyor ve ona güveniyor. Fenerbahçe sezonu şampiyon olarak bitirirse, bunda Volkan’ın payının yüksek olacağını bugünden söylemek gerekir.

Nurettin Yıldız
Volkan’ın bu sezon iyi çalıştığı belli. Fizik ve mental olarak kendini en iyi şekilde hazırladığını görüyoruz. Fenerbahçe’ye gelmesinde payım olduğu için, onun çıkışına en çok sevinenlerden biriyim. Bana göre şu anda Türkiye’nin “1” numarası. Agresif olduğu zaman, kendine ve takıma zarar veriyordu. Artık bu zaafını tamamen kapatmış durumda. Önümüzdeki yıllarda Avrupa’da bir büyük kulübün kalesine geçerse, kimse şaşırmasın.

Haberin Devamı
YORUM YAZ