MENÜ

Voleybolda ligler tescil edildi: Sezon erken başlayabilir!

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, bugün gerçekleştirilen toplantının ardından kadın ve erkek liglerinde sezonun mevcut haliyle tescil edildiğini ve küme düşme olmayacağını açıkladı. D Smart spor spikeri Ömer Faruk Acun, alınan kararı Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), corona virüs salgını sebebiyle liglerin akıbetiyle ilgili gerçekleştirilen toplantının ardından kadın ve erkek liglerinde sezonun mevcut haliyle tescil edilmesine karar verildi. D Smart spor spikeri Ömer Faruk Acun verilen kararı Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sezonun erken başlayabileceği ihtimalini de değerlendiren Ömer Faruk Acun, ''Yapılan açıklamaya göre ligler sonlandırıldı. Şampiyon ilan edilmedi. Küme düşme de olmadı. Alt ligden de 4 takım hem Efeler hem de Sultanlar Ligi’ne yükseldi. Genel olarak voleybol camiasının olumlu karşıladığı, herhangi bir tartışmaya yol açmayan bir karar oldu. Liglerin biraz daha erken başlama ihtimali olabilir. En azından kendi ligimiz adına seyir zevkimizi daha uzun süre devam ettirebileceğimiz ve rekabetide daha arttıracak bir ortam olur. Çünkü ligimize katılan 4 takım alttaki çekişmeyi de kızıştıracak gibi görünüyor. Bu anlamda genel konsensusun sağlandığı ve önümüzdeki sezona dair de ligin biraz daha erken başlayacağı, çekişmeli bir hal alacağı bir senaryo gerçekleşmiş oldu. '' dedi.

YORUM YAZ