MENÜ

Voleybolda ilk transfer: Adis Lagumdzija, İtalya'ya transfer oldu!

Bosna Hersek doğumlu milli voleybolcumuz Adis Lagumdzija, voleybolda sezonun ilk transferine imza attı! İzmir'in Arkas Spor takımından, İtalya'nın Vero Volley Monza'ya transfer olan Adis, FANATİK'E özel açıklamalarda bulundu. Sıcağı sıcağına transferine ilişkin görüşlerini Ömer Faruk Acun'u'a aktaran başarılı smaçör, "Dümyanın en zor liglerinden biri olan İtalya’ya gidiyorum. Zorlu bir mücadeleye girişeceğimi düşünüyorum ve orada kendimi göstermek istiyorum. " sözlerinde bulundu.

Voleybolda sezonun ilk transferi Adis Lagumdzija'dan geldi. İzmir takımlarınmdan Arkas Spor takımının formasını giyen başarılı smaçör, İtalya Ligi ekiplerinden Vero Volley Monza'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

Ömer Faruk Acun'a açıklamalarda bulunan milli voleybolcu, "Yeni sezonda Vero Volley Monza takımında olacağım ve bunun için oldukça mutluyum. Arkas’ta çok güzel üç yıl geçirdim ama artık yeni bir rekabete ihtiyacım vardı. Dümyanın en zor liglerinden biri olan İtalya’ya gidiyorum. Zorlu bir mücadeleye girişeceğimi düşünüyorum ve orada kendimi göstermek istiyorum." ifadesini kaydetti.

"İMZA ATMIŞIZ HABERİMİZ YOK"

Açıklamalarına devam eden başarılı voleybolcu Adis Lagumdzjia, "Görüşmeler oldukça uzun sürdü. Beş haftadır devam ediyordu. Herhangi bir takımla görüşmeye başladığımda hemen dedikodular oluyordu. “Adis Lube’ye imza attı, Brezilya’ya ya da Rusya’ya imza attı.” şeklinde haberler çıkıyordu. Biz de menajerimle şakalaşıyorduk. ‘İmza atmışız haberim yok.’ diyordum. Aslında henüz yeni belli oldu. Biraz daha erken kesinleşebilirdi ama İtalya’da yaşanan sıkıntılardan ötürü biraz daha uzadı. Korona virüsten dolayı böyle oldu. Başka takımlardan da teklifler aldım, 3-4 takım daha vardı. Ben Monza’da daha rahat olabileceğimi ve orada kendimi daha iyi gösterebileceğimi düşünüyorum." sözlerini aktardı.

YORUM YAZ