MENÜ

Zehra Güneş'i öve öve bitiremediler: Hollywood yıldızıyla karıştırılabilir

Kadınlar Olimpiyat elemelerinde izlenmesi gereken 10 isim açıklandı. Türkiye'den Zehra Güneş listede yer alırken övgü dolu sözler sarf edildi.

Zehra Güneş'i öve öve bitiremediler: Hollywood yıldızıyla karıştırılabilir

VNL şampiyonluğu ile bütün dünyanın dikkatini üzerine çeken Filenin Sultanları konuşulmaya devam ediyor. Avrupa Şampiyonası'na yenilgisiz devam eden Sultanlar'da Zehra Güneş olimpiyatlarda izlenmesi gereken 10 voleybolcu arasına girdi. Zehra hakkında övgü dolu sözler kullanıldı.

Haberin Devamı

ÇEYREK FİNALDEYİZ

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları heyecan dolu karşılaşmada rakibini 3-1'lik skorla devirdi ve çeyrek finale yükseldi.

VARGAS 27, EBRAR 20 ATTI

Karşılaşmanın en skorer ismi 27 sayılık performansıyla Melissa Vargas oldu. Ebrar Karakurt 20 sayılık performansla yıldızlaştı. Hande Baladın ise 14 sayıyla maçı tamamladı.

POLONYA İLE EŞLEŞTİK

Filenin Sultanları, 30 Ağustos Çarşamba günü Polonya ile yarı final mücadelesi verecek. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Palais 12 Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın saati daha sonra belli olacak.

İŞTE İZLENMESİ GEREKEN 10 İSİM

Olimpiyat Elemeleri'ne az süre kala ülkelerin yıldızlarıyla ilgili liste hazırlandı. İşte Volleyball World'ün haberine göre Kadınlar Olimpiyat elemelerinde izlenmesi gereken 10...

Haberin Devamı

"Bu kadınlar 2023 VNL'nin sonundan bu yana takımlarıyla birlikte hazırlanıyorlar ve hepsi oynamaya hazır, o halde gelin bu yılki Olimpiyat Eleme Turnuvasında izlenecek ilk 10'u öğrenelim.

Zehra Güneşi öve öve bitiremediler: Hollywood yıldızıyla karıştırılabilir

"EGONU EZBER BOZAN BİR OYUNCU"

Paola Egonu (İTALYA): 2022 VNL MVP'si sert vuruşlu ve yüksek skorlu bir pasör çaprazı ve muhtemelen İtalya'yı kadın voleybolunda ilk Olimpiyat madalyasını kazanmaya taşıyabilecek, ezber bozan bir oyuncu.

Rosamaria Montibeller (BREZİLYA): Brezilya'nın Tokyo'daki Olimpiyat Oyunlarında gümüş madalya kazanmasına katkıda bulunan olağanüstü bir performans sergiledi.

Zehra Güneşi öve öve bitiremediler: Hollywood yıldızıyla karıştırılabilir

'ZEHRA HOLLYWOOD YILDIZIYLA KARIŞTIRILABİLİR'

Zehra Güneş (TÜRKİYE): Gösterişli bir Hollywood yıldızıyla karıştırılabilir, ancak takımın ön saflarındaki en iyi savunma oyuncusu olduğu için yetenekleri Türkiye adına çok şey ifade ediyor.

Micha Hancock (ABD): Pasör, ABD'nin Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında ilk altın madalyasını kazanmasına yardımcı oldu ve bu yıl Voleybol Milletler Ligi'nde takımın kaptanlığını yaptı.

Sarina Koga (JAPONYA): Japonlar, sol tarafa hakim oldu ve dünya çapındaki güç merkezi statüsünü koruyan takımın kaptanı olarak giderek daha rahat görünmeye devam etti.

Haberin Devamı

Diao Linyu (ÇİN): Oyun kuruculuğu, takımın Atina ve Rio'da altın madalya kazanmasına öncülük eden selefleri Feng Kun ve Ding Xia'yı anımsatan bir dokunuşla Çin'i 2023 VNL'de gümüş madalyaya taşıdı.

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK

'BOSKOVİC DURDURULAMAZ BİR GÜÇ'

Tijana Boskovic (SIRBİSTAN): Arka arkaya dünya şampiyonu olan Olimpiyat bronz madalyası bulunan pasör çaprazı, Sırp kadrosunda nasıl kazanılacağını bilen ve istediği zaman gol atabilen durdurulamaz bir güç.

Maria Stenzel (POLONYA): Polonyalı liberonun savunması, Polonya'nın VNL bronz madalya kazanma mücadelesinde öne çıktı ve uzun boylu, sert vuruş yapan takım arkadaşlarına skor başarıları kazandırdı.

Gaila Gonzalez (DOMİNİK CUMHURİYETİ): Gaila Gonzalez, Brayelin Martinez'in skor yeteneğini tamamlayarak Dominik Cumhuriyeti adına rakip savunmayı parçalayabilecek yüksek skorlu bir ikili oluşturuyor.

YORUM YAZ