MENÜ

Voleybolda zirve değişmedi

Vodafone Sultanlar Ligi’nde çift maçlı hafta geride kaldı. CEV Şampiyonlar Ligi öncesi, Vakıfbank namağlup liderliğini korurken zirve takipçisi Eczacıbaşı fire vermedi. Fenerbahçe de 2 derbiden 2 galibiyet alarak çıktı. AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Fenerbahçe 5’te 5 yaparak yine zirvede yer alırken, Galatasaray da yenilgi yüzü görmeden 2. sırada yoluna devam etti.

Voleybolda zirve değişmedi

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 6. hafta geride kaldı. Yarın başlayacak CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi öncesi, Vakıfbank, Nilüfer ve Karayolları engelini rahat geçti, maç fazlasıyla, namağlup liderliğini korudu. Avrupa fikstürü nedeniyle 12.hafta maçını erken oynayan ve tek yenilgisini Vakıfbank karşısında alan Eczacıbaşı da Kuzeyboru ile Karayolları’nı yendi, zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

Çift maçlı haftada 2 derbi, 2 zafer

Son şampiyon Fenerbahçe ise, çift maçlı haftayı 2 derbiyle geçti. Önce ligin yeni ekibi Beşiktaş’ı net skorla yenen Sarı-Lacivertliler ardından da ezeli rakibi Galatasaray’ı 3-1’le mağlup etti.

Muratpaşa 4. sıraya yükseldi

Çift maçlı haftanın en karlı takımlarından biri de performansıyla dikkat çeken Muratpaşa Bld. Sigorta Shop takımıydı. Sarıyer ve Vakıfbank karşısında alınan üst üste 2 yenilgisi sonrası Muratpaşa, PTT ve THY’yle 2’de 2 yaptı, puanını 11’e çıkardı, 4. sıraya yerleşti. Nilüfer ve Kuzeyboru da 4 galibiyetle yoluna devam etti. Beşiktaş 1. haftada aldığı ilk galibiyet ardından 2. maçını da 6.haftada Aydın BŞB. karşısında ldı.

Şampiyonlar Kupası’yla rövanşı aldı

Haberin Devamı

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 5.haftası tamamlandı. Lider durumda bulunan Fenerbahçe net sonuçlarla üst üste 5. galibiyet aldı. Zirve takipçisi Galatasaray da İzmir deplasmanında Arkas’ı 3-2 yenerek başladığı sezonda sırasıyla Cizre, Akkuş ve dün de Bursa BŞB’yi ve son olarak Hatay BŞB.’yi yendi, namağlup yoluna devam etti. Şampiyonlar Kupası’nda Halkbank’ı yenerek ligdeki rövanşı aldığı haftada Ziraat Bankkart, Bursa BŞB. önünde de fire vermedi, 5’te 4 yaptı, puanını 13’e çıkartarak 3. sıraya yerleşti. Ziraat Bankkart ilk ve tek yenilgisini, 1.haftada Halkbank’a 3-2 kaybederek almıştı.

Halkbank’tan dünya arenası transferi!

Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra maç eksiğiyle yenilgi yüzü görmeyen Halkbank, Şampiyonlar Kupası’nı kaybetse de ağırladığı Cizre’yi set vermeden geçti. Mavi-Beyazlılar çarşamba günü, Avrupa maçları nedeniyle ertelenen ve Challenge Cup’ta tur atlayan Arkasspor’la çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Aralık ayında ayrıca Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi ilk kez temsil edecek erkek takımı olacak Halkbank, bunun öncesinde, Arkas’tan başarılı milli sporcu Mirza’yı da kadrosuna katarak önemli bir transfer yaptı. İzmir temsilcisi ise geçmiş yıllara göre sezona çok da etkili başlamadı. Hatta ilk galibiyeti geçen hafta Cizre önünde alan Arkas dün de Akkuş karşısında 2-1 geriye düştüğü maçı deplasmanda 3-2 yendi.. 1 puan bıraksa da bu sezonki 2. maçını kazandı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde açılış Fenerbahçe'den

Voleybolda kulüpler bazındaki 1 numaralı kupa organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kadın maçlarıyla başlıyor. Türk kulüplerinin, zirveye ambargo koyduğu Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde açılışı Fenerbahçe yapacak. Sarı-Lacivertliler, B Grubu ilk maçında Slovenya ekibi Calcit Kamnik’i yarın ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’nde ilk Türk finalinde buluşan Vakıfbank ile Eczacıbaşı da çarşamba günü iç sahada mücadele edecek. Turuncu-Beyazlılar, B Grubu’nda Macar ekibi Vasas Obuda’yı, son şampiyon Vakıfbank da Fransız temsilcisi Mulhouse’u ağırlayacak.

İlk hafta programı
7 Kasım Salı
19.00 Fenerbahçe-Calcit Kamnik (SLO) S Sport +
8 Kasım Çarşamba
19.00 Eczacıbaşı-Vasas Obuda (MAC) RedBull TV
19.30 Vakıfbank-ASPTT Mulhouse (FRA) S Sport +

Voleybolda zirve değişmedi

YORUM YAZ