MENÜ

Voleybolda yenilgisizler kulübü!

Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi’nde 4 hafta geride kaldı. Kadınlarda, CEV Şampiyonlar Ligi’nde sezonu açmaya hazırlanan Vakıfbank ligin tek yenilgisiz takımı olarak yoluna devam etti. Erkekler Ligi’nde namağlup lider Fenerbahçe net skorlarla sonuca giderken Galatasaray, Alanya ve Halkbank da fire vermeyen diğer ekipler oldu.

Voleybolda yenilgisizler kulübü!

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 4.hafta geride kalırken, tek yenilgisiz takım Vakıfbank oldu. Şampiyonlar Kupası’nı kazanarak sezonu açan Sarı-Siyahlılar, ligin yeni ekibi Beşiktaş’a 2. hafta da puan verse de geride kalan bölümde, rakip tanımadı. Özellikle de; CEV Şampiyonlar Ligi fikstürü nedeniyle erkene çekilen 12.hafta maçında Vakıfbank, Eczacıbaşı’nı set vermeden yenerek ezeli rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Geçen yılın final rövanşını bu sezon Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek alan Eczacıbaşı, Aydın BŞB. deplasmanında ise puan bıraktı. Sıralamada 2. sırada bulunan Turuncu-Beyazlılar haftayı, Vakıfbank yenilgisi sonrası oynadığı Çukurova galibiyetiyle kapattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’den çifte derbi

Son şampiyon Fenerbahçe de tek yenilgi ve 4 maçta aldığı 10 puanla yoluna devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Eczacıbaşı dışında oynadığı tüm maçlarda rakiplerine set vermedi. Çift maçlı haftada iki derbi maçına çıkmaya hazırlanıyor. Yarın oynanacak 5. haftada Fenerbahçe, Beşiktaş’ı ağırlarken 4 Kasım’da da Galatasaray’ın konuğu olacak. Bu sezonun dikkat çeken takımları arasında ise Nilüfer Belediyesi bulunuyor. Avrupa CEV Challenge Kupası’nda son 32 turuna kalan Bursa ekibi, 4 maçta 3 galibiyet aldı. Aynı zamanda sezona iyi bir giriş yapan bir diğer takım da Kuzeyboru oldu. PTT, THY ve 4. haftada Aydın BŞB. karşısında 3-2’lik alınan galibiyet onları üst sıralarda yer almasını sağladı. Tek fireyi ise Fenerbahçe karşısında verdi.

Haberin Devamı

Arkasspor’dan ilk galibiyet

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin de 4.haftası tamamlandı. Fenerbahçe, Galatasaray, Alanya ve maç eksiğiyle Halkbank fire vermedi. Lider durumda bulunan Fenerbahçe net sonuçlarla üst üste 4. galibiyet aldı. İzmir deplasmanında Arkas’ı 3-2 yenerek sezona başlayan Galatasaray sırasıyla Cizre, Akkuş ve dün de Bursa BŞB’yi mağlup etti, yenilgisiz yoluna devam etti. Ziraat Bankkart karşısında aldığı 3-2’lik zaferle sezonu açan son şampiyon Halkbank, Spor Toto ve Türşad’ı yendi, 3’te 3 yaptı. Mavi-Beyazlılar, 3. haftaki Arkasspor maçını 8 Ekim’de oynayacak. Zorlu bir fikstürle sezona başlayan Arkas, Galatasaray ve Ziraat yenilgileriyle giriş yaptı. İzmir ekibi ilk galibiyetini ise dün Cizre karşısında aldı.

CEV Şampiyonlar Ligi'ne geri sayım

Voleybolda kulüpler bazındaki 1 numaralı kupa organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi’nde heyecan 7 Kasım’da kadınlarda başlayacak. Kadınlarda; Eczacıbaşı, Fenerbahçe ile Vakıfbank, erkeklerde Ziraat Bankkart, Halkbank ülkemizi temsil edecek.

Temsilcilerimizin programları şöyle...

ECZACIBAŞI

8 Kasım: V.Obuda/Macaristan
16 Kasım: Maritza/Bulgaristan (d)
30 Kasım: Scandicci/İtalya (d)
05 Aralık: Maritza
10 Ocak: V.Obuda (d)
16 Ocak: Scandicci

FENERBAHÇE

7 Kasım: Calcit Kamnik/Slovenya
14 Kasım: SC Potsdam/Almanya (d)
28 Kasım: G.Lodz/Polonya (d)
06 Aralık: SC Potsdam
11 Ocak: Calcit Kamnik (d)
16 Ocak: G.Lodz

Haberin Devamı

VAKIFBANK

8 Kasım: M.Alsace/Fransa
15 Kasım: S.Pazova/Sırbistan (d)
29 Kasım: Vero Milano/İtalya
06 Aralık: S.Pazova
09 Ocak: M.Alsace (d)
16 Ocak: Vero Milano (d)

ZİRAAT BANKKART

23 Kasım: K.Roeselare/Belçika (d)
29 Kasım: Z.K-Kozle/Polonya
19 Aralık: Z.K-Kozle (d)
10 Ocak: K.Roeselare
17 Ocak: Elemeden gelecek takım

HALKBANK

22 Kasım: Piacenza/İtalya (d)
29 Kasım: Berlin R./Almanya
14 Aralık: Benfica/Portekiz
20 Aralık: Berlin R. (d)
10 Ocak: Piacenza
17 Ocak: Benfica (d)

Voleybolda yenilgisizler kulübü

YORUM YAZ