MENÜ

Voleybolda milli mesai başladı

A Milli Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımız sezonu Kuruçeşme'de düzenlenen gala gecesiyle açtı. Ay-Yıldızlı ekiplerin başına getirilen yeni başantrenörler; Daniele Santarelli ve Alberto Giuliani, yer aldıkları videoda mesajı verdi: 'Haydi başlıyoruz'...

Voleybolda milli mesai başladı

Milletler Ligi'nde ülkemizi temsil edecek Filenin Sultanları ile Avrupa Altın Ligi'nde boy gösterecek Filenin Efeleri, sezonu Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'de düzenlenen gala gecesiyle açtı. Milli takımlarda bu sezon ayrıca başka bir heyecan daha yaşanacak. Hem kadın hem de erkek takımlarımız yeni antrenörleriyle ilk kez sahaya çıkacak. Gala gecesinde sahneye kurulan dev ekranda sunulan gösterimde; iki İtalyan antrenör yer aldı ve 'Hadi başlıyoruz' diyerek mesajı verdi.

Haberin Devamı

Voleybolda milli mesai başladı

Üstündağ: Çok büyük bir organizasyonu aldık

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ gala gecesinde yaptığı açıklamada; “Çok büyük bir organizasyonu yüzde 90 aldık diyebilirim. Yakında açıklayacağız” diyerek herkeste merak uyandırdı. A Milli Kadın Takımımız'ın başına getirilen Daniele Santarelli,"Harika bir atmosfer. Böyle bir atmosferle başladığımız için nasıl devam edeceğimiz belli. Takımın çalışma düzeyi harika ve benimle çok uyumlular. Adım adım gideceğiz" derken A Milli Erkek Takımı'nı çalıştıracak Alberto Giuliani de "Burada görev almaktan şeref duyuyorum. Çok genç ve potansiyelli bir takımla çalışıyorum. Ve takımım son ana kadar savaşacak" ifadelerini kullandı. Bu arada Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk maçını Güney Kore'yle 31 Mayıs'ta, Filenin Efeleri de Altın Ligi'nde cumartesi günü Danimarka'yla karşılaşacak.

Haberin Devamı

Voleybolda milli mesai başladı

YORUM YAZ