MENÜ

VakıfBank'ın yıldızı ayrılığı resmen açıkladı!

Sultanlar Ligi'nde ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen VakıfBank'ta sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yıldız isim takımdan ayrıldığını resmen duyurdu.

VakıfBank'ın yıldızı ayrılığı resmen açıkladı!

VakıfBank, Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunda namağlup liderliğini sürdürüyor. Sarı-siyahlılar ligdeki 9. maçını set vermeden kazanmayı başardı. VakıfBank’ta Jordan Thompson 11 sayıyla maçın en skoreri olurken; Chiaka Ogbogu 10 sayıyla çift hanelere ulaştı. Zehra Güneş’in 7 sayı kaydettiği mücadeleyi Gabi ve İdil Naz Başcan 6’şar sayı ile tamamladı.

Haberin Devamı

IMOCO, GABİ'YE TALİP OLDU
La Gazetta dello Sport'un haberine göre; VakıfBank'taki geleceği henüz netlik kazanmayan Gabi Guimaraes'e Imoco talip oldu. Imoco ile Gabi Guimaraes'in anlaşma aşamasında olduğu belirtildi.

VakıfBankın yıldızı ayrılığı resmen açıkladı

EGONU GÜNDEMDE
Gabi Guimaraes'in Imoco ile birkaç hafta önce görüşmelere başladığı ve şu ana kadar yapılan temasların olumlu geçtiği kaydedildi. Imoco'nun Gabi Guimaraes transferinin ardından bir sonraki hedefinin de netlik kazandığı aktarıldı. Imoco'nun eski yıldızı Paola Egonu'yu yeniden renklerine bağlamak istediği vurgulandı.

TÜRKİYE BENİM İKİNCİ EVİM
Gabi Guimaraes kısa süre önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Giovanni Guidetti ile çalışmak benim için çok önemli. VakıfBank'ta 5. sezonum olacak. VakıfBank ve Türkiye benim ikinci evim. 5. sezonumda da hayal ettiğim hedeflere ulaşacağıma inanıyorum. Yaşadığım her şey için VakıfBank'a minnettarım. Bu takıma kaptan olarak katkı sağlamaya devam etmek istiyorum."

Haberin Devamı

VakıfBankın yıldızı ayrılığı resmen açıkladı

AYRILIĞINI AÇIKLADI
Sezon başında VakıfBank'a transfer olan Jordan Thompson kulüpten sezon sonu ayrılacağını resmen duyurdu. Thompson açıklamasında "Gelecek yıl evde sevdiğim oyunu oynayacağım gerçeği bana tüm duyguları veriyor. Hayallerimi gerçeğe dönüştüren League One Voleybol (LOVB)'a sesleniyorum" ifadelerini kullandı.Thompson gelecek sezon Amerikan Voleybol Ligi'nde mücadele edecek.

VakıfBankın yıldızı ayrılığı resmen açıkladı

YORUM YAZ