MENÜ

VakıfBank Spor Kulübü’nden anlamlı proje

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) satış aracı ‘Umut Kafe’, Kupa Voley çeyrek final maçında VakıfBank Spor Sarayı’nda taraftarla buluştu. Kulüp menajeri Banu Can Schürmann, Başantrenör Giovanni Guidetti ve Cansu Özbay, 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü’ne dikkat çekmek için tezgahın başına geçerek taraftara satış yaptı. Guidetti, “Çok eğlenceli bir deneyim oldu. İnsanların coşkusu ve katılımlarını görmek güzeldi. KAÇUV’u bu yaptıkları harika iş için tebrik ederiz” dedi.

VakıfBank Spor Kulübü’nden anlamlı proje

VakıfBank Spor Kulübü ve Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü’ne dikkat çekmek için VakıfBank Spor Sarayı’nda bir etkinliğe imza attı. Satışlardan elde edilen gelirlerin kanserli çocukların tedavisinde kullanıldığı ‘Umut Kafe’ isimli araç, spor sarayının önünde kuruldu. Bu etkinliğe destek olmak amacıyla tezgahın başına geçen kulüp menajeri Banu Can Schürmann, başantrenör Giovanni Guidetti ve Cansu Özbay, kanserli çocuklar için taraftara satış yaptı. Büyük ilgi gören etkinlik sırasında Guidetti ve Cansu alışveriş yapan taraftara KAÇUV logolu tişört de hediye etti.

Haberin Devamı

Banu Can Schürmann: "KAÇUV'a destek vermeye devam edeceğiz"
VakıfBank Spor Kulübü Genel Menajeri Banu Can Schürmann, KAÇUV etkinliği için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu: "Bugün KAÇUV için kupa maçımız öncesinde seyircilerimiz, taraftarlarımızla beraber buluştuk ve onlar çay, kahve, kurabiye satışı yaptık. Elde edilen gelir kanserli çocuklara gideceği için çok mutlu gururluyuz. Giovanni Guidetti ve Cansu Özbay bize eşlik etti. Çok güzel bir atmosfer oldu. Çok keyifli geçti. KAÇUV'a bundan sonraki etkinliklerinde elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz."

Giovanni Guidetti: "KAÇUV'u yaptıkları harika iş için tebrik ederiz"
Umut Kafe'de satış yapan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, etkinliğin ardından şu ifadeleri kullandı: "Çok eğlenceli bir deneyim oldu. İnsanların coşkusu ve katılımlarını görmek güzeldi. Kahve satışları sırasında, doğru parayı almak için elimden geleni yaptım. Umarım bana kızmamışlardır. KAÇUV’u bu yaptıkları harika iş için tebrik ederiz. Bunu yaptıkları için onlara minnetarız. Umarım farklı bir zamanda tekrar gerçekleştiririz."

Haberin Devamı

VakıfBank Spor Kulübü’nden anlamlı proje

Cansu Özbay: “Kanserle mücadelenin ilk ayağı bilinçli olmak”
Cansu Özbay ise “15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü’ne dikkat çekmek için böyle bir etkinliğe destek verdik. Saha içinde olduğu kadar, saha dışında da önemli sorumluluklarımız olduğuna inanıyorum. Kanserle mücadelenin ilk ayağı bilinçli olmak. Toplumun bilinçlenmesi, kanserli çocuklara umut olunması için büyük bir mücadele veren KAÇUV ile böyle bir ortak etkinlikte yer almak hem benim için hem de kulübüm için çok değerli. Taraftarımız da burada bizlerle beraber olarak kanserli çocuklara destek oldu. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

VakıfBank KAÇUV iş birliği
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ile VakıfBank iş birliği 2019 yılı İstanbul Maratonu ile başladı. Maraton kapsamında VakıfBank Koşu Takımı, yardımseverlik koşusu kampanyalarıyla KAÇUV projelerine destek vermektedir. Ayrıca VakıfBank Genel Müdürlük binasında KAÇUV Umut Kafe ziyaretleri, KAÇUV Umut Dükkanı satış etkinlikleri geçekleştirilmektedir. Banka içerisinde 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü ile ilgili farkındalık çalışmaları da gerçekleştirilmiştir.

 

YORUM YAZ