MENÜ

VakıfBank, Galatasaray Daikin'i mağlup etti!

VakıfBank, Vodafone Sultanlar 3. hafta mücadelesinde Galatasaray Daikin’i ağırladı. Sarı-siyahlılar mücadeleyi set vermeden kazanarak ligdeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

VakıfBank, Galatasaray Daikin'i mağlup etti!

Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi’nde 3. maçını da kazandı. Sarı-siyahlılar, Galatasaray Daikin’i ağırladığı mücadeleden set vermeden galip ayrılmayı başardı. 

Haberin Devamı

VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadeleye güçlü bir giriş yapan VakıfBank, set boyunca üstünlüğünü koruyarak 25-12’lik skorla 1-0 öne geçti. İkinci sette de vites düşürmeyen sarı-siyahlılar, seti 25-15 alarak maçı 2-0’a getirdi. Son set çekişmeli başlasa da VakıfBank yine ağırlığını koymayı başardı ve seti 25-16, maçı 3-0 kazandı.  

VakıfBank’ta Gabi 11 sayıyla günün en skorer ismi olurken; Zehra Güneş, Jordan Thompson ve Bianca Busa 9, Bahar Akbay ise 8 sayı kaydetti. 

Bahar Akbay: “Bugün çok iyi odaklandık” 

VakıfBank orta oyuncusu Bahar Akbay karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Bugünkü maça çok odaklanarak başladık ve maç boyunca odağımızı koruduk. 3-0 kazandığımız için mutluyum. Savunmada ve bloklarda çok güçlüydük. Takımımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

VakıfBank sıradaki karşılaşmasında 25 Ekim Çarşamba Eczacıbaşı Dynavit’i ağırlayacak. VakıfBank – Eczacıbaşı Dynavit derbisi 19.00’da başlayacak. 

VAKIFBANK – GALATASARAY DAIKIN: 3-0 

SALON: VakıfBank Spor Sarayı 

HAKEMLER: Nurper Özpar, Aylin Turnaoğlu 

VAKIFBANK: Cansu Özbay 1, Bianka Busa 9, Bahar Akbay 8, Jordan Thompson 9, Gabi 11, Zehra Güneş 9, Ayça Aykaç (L), İdil Naz Başcan 1, Aleksia Karutasu 5, Sarah Van Aalen 1 

GALATASARAY DAIKIN: İlkin Aydın 8, Fatma Beyaz 1, Danielle Cuttino 6, Logan Eggelstone 9, Ayçin Akyol 5, Kanami Tashiro 1, Bihter Dumanoğlu 

SETLER: 25-12, 25-15, 25-16 

SET SÜRELERİ: 19’, 20’, 20’ 

VakıfBank, Galatasaray Daikini mağlup etti

YORUM YAZ