MENÜ

VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 3-0

VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak CEV Şampiyonlar Ligi fikstürü nedeniyle erkene çekilen maçta Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Heyecan dolu maçı 3-0 kazanan VakıfBank, 4'te 4 yaptı. Eczacıbaşı ise ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 3-0

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak erkene çekilen maçta VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit ile kozlarını paylaştı. VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanan maçta gülen taraf 3-0'la ev sahibi oldu. Giovanni Guidetti'li VakıfBank, 4'te 4 yaparken Ferhat Akbaş'lı Eczacıbaşı, ligdeki ilk mağlubiyetini zorlu maçta yaşadı.

Haberin Devamı

1. Set Sonucu: 25-23 (VakıfBank Lehine)

2. Set Sonucu: 25-20 (VakıfBank Lehine)

3. Set Sonucu: 25-22 (VakıfBank Lehine)

Giovanni Guidetti: “Taraftarlarımız düşmemize izin vermiyor” 

VaıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti sarı-siyahlıların taraftarlarından övgüyle bahsederken, “Taraftarlarımızın önünde oynamak işimizi kolaylaştırıyor çünkü asla düşmemize izin vermiyorlar. Onlara teşekkür ediyorum. Bugün özellikle teşekkür etmek istediğim oyuncularım da var. Örneğin İdil Naz (Başcan) bu tarz maçlarda çok tecrübesi olan bir isim olmamasına rağmen her hafta çok çalışıyor ve sahaya girdiği anda en kritik dokunuşları yaptı. Chiaka (Ogbogu) süre aldığında tecrübesini ortaya koydu. Kulübeden gelen Sarah (Van Aalen) ve Aleksia’ya (Karatuasu) da teşekkür ediyorum ve elbette ki ilk 6’daki oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Sağlık ekibimiz de muhteşem iş çıkarttı. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Jordan Thompson: “Takımımla gurur duyuyorum” 

VakıfBank’ın en skorer ismi olan Jordan Thompson karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Takımımla gurur duyuyorum. Bugün çok sıkı bir mücadele vereceğimizi biliyorduk. Taraftarlarımızın da bizi bu kadar güzel desteklediği bir günde kazandığımız için çok mutluyum” dedi. 

Cansu Özbay: “Takım oyunumuz bambaşka bir seviyede” 

VakıfBank’ın yıldız pasörü Cansu Özbay ise, “Çok mutluyum. Sezonun başında bu tarz maçlar çok zor oluyor. Şu anda yeni bir takımız ancak sahaya koyduğumuz takım oyunu bambaşka bir seviyede. Eczacıbaşı Dynavit de çok iyi bir performans gösterdi ancak bugün daha çok savaşan bizdik” şeklinde konuştu. 

VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 3-0

 

 

YORUM YAZ