MENÜ

Vakıfbank altın setle finale çıktı, Eczacıbaşı'nın rakibi oldu! (ÖZET) Fenerbahçe Opet-VakıfBank maç sonucu: 0-3

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Fenerbahçe Opet ile VakıfBank kozlarını paylaştı. İlk maçı 3-0 kazanan Sarı-Lacivertliler, büyük bir avantaja sahipti. Ancak son şampiyon VakıfBank da rövanşta 3-0'lık üstünlüğü elde etti. Müthiş düelloda altın sette son gülen Vakıfbank oldu ve Avrupa'daki Türk finali Eczacıbaşı-Vakıfbank olarak kesinleşti.

Vakıfbank altın setle finale çıktı, Eczacıbaşı'nın rakibi oldu! (ÖZET) Fenerbahçe Opet-VakıfBank maç sonucu: 0-3

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında ya Fenerbahçe Opet ya da son şampiyon Vakıfbank, final biletini alacaktı. Dün Eczacıbaşı Dynavit, Ebrar Karakurt'lu Novara'yı geçerek final biletini alınca Avrupa arenasında Türk finali kesinleşmişti. Eczacıbaşı bugün rakibini beklerken Fenerbahçe ile Vakıfbank kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Vakıfbank'ın sahasında oynanan ilk maçta Sarı-Lacivertliler güçlü rakibine şans tanımadı ve set vermeden yenerek büyük avantaj sağlamıştı. Kanarya, bugün de saha üstünlüğünü de kullanarak tarihinde 3. kez finale adını yazdırmaya çalıştı. Ancak son şampiyon Vakıfbank buna müsaade etmedi.

Normal setleri; 25-22, 25-14, 25-22 kazanan Sarı-Siyahlılar altın seti de 15-12 alarak 20 Mayıs'ta oynanacak final biletini kaptı.

Öte yandan iki takım geçen yıl da yarı finalde eşleşmiş ve altın setle Vakıfbank final biletini alarak, şampiyonluğa yürümüştü.

CANLI ANLATIM

Fenerbahçe Opet 0-3 Vakıfbank

1. SET SONUCU: 22-25

2. SET SONUCU: 14-25

3. SET SONUCU: 22-25

ALTIN SET SONUCU: 12-15

 

YORUM YAZ