MENÜ

Türkiye - Hırvatistan maç sonucu: 3-0 (FIVB Dünya Şampiyonası)

Filenin Sultanları FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası B Grubu dördüncü maçında bu akşam Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Hırvatistan'a set vermeyen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı ve 3. galibiyetini elde etti. Bu sonuçla birlikte, Milliler, son 16 turuna kalmayı garantiledi.

Türkiye - Hırvatistan maç sonucu: 3-0 (FIVB Dünya Şampiyonası)

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası B Grubu dördüncü maçında bu akşam Hırvatistan ile karşılaştı. Filenin Sultanları, grupta son sırada yer alan ve henüz galibiyeti bulunmayan Hırvatistan'ı set vermeden 3-0 yenerek 3'üncü galibiyetini elde etti. Bu sonuçla birlikte, Milliler, son 16 turuna kalmayı garantiledi.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız grubundaki son maçta Cumartesi 21.30'da ev sahibi Polonya ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Eda Erdem Dündar, Hande Baladın ve Zehra Güneş maçın dikkat çeken isimleri oldu. Zehra Güneş maç boyunca toplam 12 sayı üretti ve Ebrar Karakurt'la birlikte en skorer oyuncu oldu. Kaptan Eda Erdem Dündar 9 sayıyla, Hande Baladın 8 sayıyla ve Saliha Şahin ise 7 sayıyla mücadele etti.

1. SET SONUCU: Türkiye 25-14 Hırvatistan

2. SET SONUCU: Türkiye 25-12 Hırvatistan

3. SET SONUCU: Türkiye 25-12 Hırvatistan

SALON: Ergo Arena

HAKEMLER: Noemi Karina Rene (Arjantin), Wim Cambre (Belçika)

TÜRKİYE: Cansu, Saliha, Zehra, Ebrar, Hande, Eda, Simge (L) (Meryem, Elif, Meliha, Derya, Ayçin)

Haberin Devamı

HIRVATİSTAN: Deak, Grbavica, Butigan, Fabris, Milos, Samadan, Stimac (L) (Peric, Mlinar, Karatovic, Strunjak, Tomic, Dumancic)

Son maçta Dominik Cumhuriyetini mağlup ettik!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-2 mağlup etti. Üçüncü maçında ikinci galibiyetine imza atan millilerde Ebrar Karakurt 29 sayıyla en skorer isim olurken; Zehra 11, Hande 10, Eda 10, Saliha 8, Elif 3, Cansu 2 ve Meryem 1 sayıyla oynadı.

TÜRKİYE'NİN DÜNYA ŞAMPİYONASI KADROSU

Türkiye'nin 2022 FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası kadrosu belli oldu. Kadro şu şekilde; Simge Aköz, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Elif Şahin, Meryem Boz, Eda Erdem, Ayçin Akyol, Derya Cebecioğlu, Zehra Güneş, Aylin Acar, İlkin Aydın, Ebrar Karakurt.

DÜNYA KADINLAR VOLEYBOL ŞAMPİYONASI B GRUBU FİKSTÜR

29 EYLÜL PERŞEMBE

15:00 Güney Kore-Tayland

18:30 Türkiye-Hırvatistan

21:30 Polonya-Dominik Cumhuriyeti

1 EKİM CUMARTESİ

15:00 Dominik Cumhuriyeti-Tayland

18:30 Güney Kore- Hırvatistan

21:30 Polonya-Türkiye

YORUM YAZ