MENÜ

Temsilcilerimiz için en zorlu maç

Türkiye sınırları içindeki tüm spor organizasyonları ertelendi. Ancak Türk takımları, uluslararası kupalardaki deplasman maçlarına deprem felaketinden 1 gün sonra çıktı.

Temsilcilerimiz için en zorlu maç

Yüzyılın deprem felaketi nedeniyle Türkiye'deki tüm ulusal spor organizasyonları daha ilk gün ertelenmişti.

Haberin Devamı

Kulüp bazındaki uluslararası kupa organizasyonları ise geç de olsa; iç sahada oynanacak maçlara erteleme kararı getirdi. Herkesin yüreğine dokunan, yakınını, arkadaşını kaybettiği ya da enkaz altında kaldığı böylesi büyük bir depremden1 gün sonra deplasmanda sahaya çıkan takımlarımız belki de moral anlamında en zor maçını oynadı!.. İşte onlardan biri de; Eczacıbaşı'ydı...

BURUK SEVİNÇLE ÇEYREK FİNALE ÇIKTILAR

CEV Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde gruplarının 6. ve son haftasında E Grubu'nda Eczacıbaşı Dynavit, Polonya'nın Grupa Azoty Chemik takımıyla karşılaştı. Mücadele öncesi, Türkiye'deki deprem felaketi için saygı duruşunda bulunurken Turuncu-Beyazlılar formalarına taktıkları siyah kurdeleyle sahada yer aldı. Saygı duruşu sırasında bazı sporcular gözyaşlarına hakim olamadı. Mücadeleyi 3-1 kazanan Eczacıbaşı grubunu namağlup lider bitirerek buruk bir sevinçle çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Temsilcilerimiz için en zorlu maç

GAZİANTEP VE TÜRK TELEKOM DA MAÇ YAPTI

Aynı şekilde EuroCup'ta da Türk Telekom, salı günü İtalya deplasmanında sahaya çıkmış ve 80-72 kazanmıştı.

Temsilcilerimiz için en zorlu maç

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde depremin yaşandığı bölge takımlarından Gaziantep Basketbol, geçen hafta sonu Büyükçekmece deplasmanında boy gösterdiği için Gaziantep'e dönememişti. Takım, FIBA Avrupa Kupası maçı için çarşamba günü Hakro Merlins Crailsheim'le karşılaştı ve 97-95 kazandı.

Bu arada EuroLeague aldığı karar ile EuroLeague maçlarında takımların Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için bir dakikalık saygı duruşunda bulunacaklarını açıklamıştı.

YORUM YAZ