MENÜ

Tayland – Türkiye maç sonucu: 0-3

Voleybol Kadınlar Milletler Ligi'nde heyecan, Tayland - Hollanda karşılaşmasıyla devam etti. Filenin Sultanları, Tayland'ı 3-0 gibi net bir skorla yenerek Milletler Ligi'nde üçüncü sıraya yükseldi.

Tayland – Türkiye maç sonucu: 0-3

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin üçüncü ayağında Bangkok’ta oynadığı ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup oldu. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin üçüncü hafta ikinci müsabakasını ev sahibi Tayland karşısında ise net bir galibiyet aldı. Fİlenin Sultanları, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

TAYLAND - TÜRKİYE: 0-

İLK SET SONUCU: 25-15 (Türkiye)

İKİNCİ SET SONUCU: 25-15 (Türkiye)

ÜÇÜNCÜ SET SONUCU: 25-20 (Türkiye)

 

Tayland – Türkiye maç sonucu: 0-3

TAYLAND - HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Voleybol Kadınlar Milletler Ligi kapsamında yapılan Tayland - Türkiye voleybol maçı, 29 Haziran 2023 Salı günü, TSİ 16.30'da başladı. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen canlı olarak yayınlanıyor.

 

FİLENİN SULTANLARI MAÇ GEÇMİŞİ

1.HAFTA MAÇLARI: A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin Antalya'da düzenlenen ilk haftasında oldukça iyi bir başlangıca imza attı. Filenin Sultanları bu süreçte Güney Kore'yi 3-0, Sırbistan'ı 3-1 ve İtalya'yı 3-0'lık skorlarla geçti. A Milli Kadın Voleybol Takımı oldukça iyi bir performans sergilemesine rağmen Amerika Birleşik Devletleri'ne 3-2 mağlup olarak, Antalya etabını tamamladı.

Haberin Devamı

2.HAFTA MAÇLARI: Filenin Sultanları, Hong Kong'da düzenlenen ikinci etap maçlarında da iyi bir performans sergiledi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda'ya set vermedi. Ay-Yıldızlılar diğer maçta Polonya'ya 3-0 kaybetti. Filenin Sultanları ardından oynanan müsabakalarda Kanada'yı 3-0, Dominik Cumhuriyeti'ni ise 3-1'lik skorla mağlup etti.

3.HAFTA MAÇLARI: A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin üçüncü ayağında Bangkok’ta oynadığı ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup oldu.

Tayland – Türkiye maç sonucu: 0-3

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI TAYLAND KADROSU

2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Tayland kadrosu belli oldu. Vargas ve Simge Aköz kadrodan çıkarılırken yerine Gizem Örge ile Meliha Diken dahil oldu. Santarelli'nin Vargas'ı dinlendirip final etabında kadroya dahil etmesi bekleniyor.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI MAÇ TAKVİMİ

2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, üçüncü hafta maç programı şöyle:

Tayland – Türkiye maç sonucu: 0-3

 

YORUM YAZ