MENÜ

Sultanlar Ligi'nin ilk haftasında favorilerden sürprize izin yok!

Tarihi zaferlerle geçen bir Milli Takım sezonun ardından Vodafone Sultanlar Ligi’nde 2023-2024 sezonu, ilk hafta maçlarıyla başladı... Son şampiyon Fenerbahçe, son finalist Eczacıbaşı ve Vakıfbank gibi favoriler sürprize izin vermedi.

Sultanlar Ligi'nin ilk haftasında favorilerden sürprize izin yok!

Türkiye, kadın voleybolunda müthiş bir Milli sezonu geride bırakırken şimdi de sıra Vodafone Sultanlar Ligi’ne geldi. 2023-2024 sezonu bu haftasonu oynanan ilk hafta maçlarıyla resmen başladı. Geçen yılın lig etabını ilk 3 sırada bitiren; son şampiyon Fenerbahçe, son finalist Eczacıbaşı, CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Vakıfbank, sezonu galibiyetle açtı.

Haberin Devamı

Sultanlar Liginin ilk haftasında favorilerden sürprize izin yok

BEŞİKTAŞ 1 PUANI KAPTIRDI

Sezon başlamadan önce oynanan Şampiyonlar Ligi Kupası’nda Vakıfbank’a 3-2 kaybeden Fenerbahçe Opet evinde ağırladığı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni set vermeden geçti, ilk haftayı zirvede tamamladı. Şampiyonlar Kupası’nı kazanarak sezonu açan Vakıfbank, lige geri dönüş yapan, sezonun yeni takımı Karayolları karşısında ilk seti yakın skorla kazansa da kalan 2 seti rahat aldı, 3-0’la galibiyete gitti. Haftanın maçında; yine iddialı bir kadro kuran Eczacıbaşı Dynavit de geçen yıl ligde ilk 4 takım arasında yer alan Türk Hava Yolları’nı deplasmanda 3-0’la yendi. Yeniden Sultanlar Ligi’ne yükselen bir diğer takım olan Beşiktaş, deplasmanda Sarıyer’le karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadelede Siyah-Beyazlılar rakibine 1 puan kaptırsa da sezonu galibiyetle açmayı başardı.

Haberin Devamı

 

Sultanlar Liginin ilk haftasında favorilerden sürprize izin yok

YORUM YAZ