Resmen açıklandı: Hürrem Sultan Marina Markova yeniden Türkiye'de

Türkiye'de daha önce Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop forması giyen, Hürrem Sultan lakaplı Rus voleybolcu Marina Markova'nın yolu bir kez daha Türkiye'ye düştü. 23 yaşındaki ismin yeni takımı resmen belli oldu. İşte detaylar...

Vodafone Kadınlar Voleybol Ligi'nde daha önce Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'ta forma giyen 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız Marina Markova'nın yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

2023/2024 sezonunun ikinci yarısını Novara'da ve yaz sezonunu da VW Jakarta Elektrik PLN'de geçiren 23 yaşındaki yıldız ismin yeni takımı resmen açıklandı.

Resmen açıklandı: Hürrem Sultan Marina Markova yeniden Türkiyede

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Vakıfbank, Marika Markova için hazırlanmış özel bir video ile transferi duyurdu. Yapılan paylaşımda; "Vakıfabnk ailesine hoş geldin Marina Markova" ifadeleri kullanıldı. Yıldız oyuncunun Ağustos ayında takıma katılacağı öğrenildi.

2001 yılında Rusya'da dünyaya gelen Markova, 2016 yılında Leningradka takımının formasını giydi. Ardından sırayla Syracuse Üniversitesi, Florida Üniversitesi, Muratpaşa Belediyesi, Novara, VW Jakarta Elektrik PLN formaları giymişti.

Resmen açıklandı: Hürrem Sultan Marina Markova yeniden Türkiyede

YORUM YAZ