MENÜ

Paola Egonu'dan flaş VakıfBank itirafı! 'Beni en çok yaralayan...'

Geride kalan sezon VakıfBank'ta inanılmaz bir performans sergileyen Paola Egonu, sezon başında Vero Volley'e transfer oldu. İtalyan voleybolcu, transferin ardından suskunluğunu bozdu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Paola Egonu'dan flaş VakıfBank itirafı! 'Beni en çok yaralayan...'

Geçtiğimiz sezon Türkiye'de VakıfBank forması da giyen Paola Egonu, suskunluğunu bozdu. İtalya Milli Takımı'nda yaşadığı sorunlar hakkında konuşan dünyaca ünlü pasör çaprazı, öte yandan VakıfBank hakkında da çarpıcı bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON VAKIFBANK'TA OYNADI

Voleybolun en değerli oyuncularından biri olarak kabul edilen İtalyan yıldız Paola Egonu, Imoco Volley'de gösterdiği başarılı performansın ardından VakıfBank'a transfer oldu.

Başarılı oyuncu VakıfBank ile CEV Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası sevinci yaşadı. Egonu, VakıfBank'ta geçirdiği başarılı sezonun ardından Vero Volley'e transfer oldu.

Paola Egonudan flaş VakıfBank itirafı Beni en çok yaralayan...

İTALYA MİLLİ TAKIMI İLE YILDIZI BARIŞMADI

2022 FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası’nı bronz madalya ile tamamlayan İtalya’da Paola Egonu’nun karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar, voleybol gündeminde ilk sıraya yerleşmişti. Yarı finalde Brezilya’ya kaybeden İtalya’da sorumlu olarak Paola Egonu hedef gösterilmiş hem sosyal medyada hem de İtalyan medyasında ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

Haberin Devamı

İŞTE EGONU'NUN AÇIKLAMALARI...

İtalya'ya geri döndüğü için mutlu olduğunu belirten Paola Egonu, "İtalya'ya döndüğüm için mutluyum, sürprizlerle dolu bir yıl olacak, çok eğleneceğiz" dedi.

İtalya Milli Takımı'nda Dünya Şampiyonası'ndaki başarısızlık sonrası yaşadığı hayal kırıklığına dair konuşan Paola Egonu, "Bu beni herkesin önünde bu kadar savunmasız gördükleri ilk an oldu" diye konuştu.

Paola Egonudan flaş VakıfBank itirafı Beni en çok yaralayan...

"Bu savunmasızlığına saygı gösterdiklerini düşünüyor musun?" sorusuna Paola Egonu, "Bunu anlamadılar, bunun nereden kaynaklandığını anlamadılar. Benim o anda bir sporcu olmadığımı bir kız çocuğu olduğumu, canımın yandığını, yorulduğumu, ağladığımı anlamadılar. Beni şımarık biri gibi gördüler. Rol yaptığımı ve ilgi istediğimi düşündüler. Beni en çok yaralayan da bu oldu. Çünkü evet ben bir sporcuyum, evet ben güçlüyüm ama ben bir bireyim ve size göstermesem de kendi duygularım var. Belki de bu yüzden size duygularımı göstermiyorumdur. Çünkü ben kendimi ne zaman açsam, siz oturup 'Bunları yaşıyormuş' diye düşünmüyorsunuz" cevabını verdi.

Irkçı saldırıların ardından VakıfBank'a transfer olmanın kendisine çok iyi geldiğini belirten Paola Egonu şu ifadeleri kullandı:

"En kötüsü, 'O İtalyan mı?' ifadesiydi. O noktaya nasıl geldi bilmiyorum. Çok üzülmüştüm. Bu olaylardan sonra VakıfBank’a gittim. Dünya Şampiyonası sonrası çok mutluydum çünkü artık İtalya'da benim hakkımda ne dediklerini, ne konuştuklarına bir engel çekerek görmeyecektim. Oraya vardığımda beni bir insan olarak çok iyi karşıladılar. İyileşmek için zamanım oldu, harika oyuncularla tanıştım. Bir sabah uyandığımda iyi hissetmeye başladım ve şunun farkına vardım; spor spordur, kazanır kaybedersin. Eğer bir şeyler sana çarptığında ona dayanır ve ayağa kalkarsan en güçlüsü sensindir."

Haberin Devamı

Paola Egonudan flaş VakıfBank itirafı Beni en çok yaralayan...

Paola Egonudan flaş VakıfBank itirafı Beni en çok yaralayan...

YORUM YAZ