MENÜ

Paola Egonu: Umarım bir gün yeniden Türkiye'de oynayabilirim

CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yenerek 6’ncı şampiyonluğuna ulaşan VakıfBank’ta yıldız oyuncular zaferin ardından konuştu.

Paola Egonu: Umarım bir gün yeniden Türkiye'de oynayabilirim

İtalya’nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yenerek 6’ncı şampiyonluğuna ulaşan VakıfBank’ta yıldız oyuncular zaferin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Paola Egonu: Umarım bir gün yeniden Türkiyede oynayabilirim

CANSU: İNANILMAZ GURURLUYUM

İnanılmaz bir gurur yaşadıklarını belirten milli voleybolcu Cansu Özbay, "İnanılmaz gururluyum. Türk derbisi olduğu için de ayrıca heyecanlıydık bugün. Takım olarak çok iyi oynadık. Eczacıbaşı da çok iyi, her zaman final oynayan bir takım. Bugün onlara karşı oynayıp galip geldiğimiz için inanılmaz iyi ve rahatlamış hissediyorum. Tekrar kupayı müzemize götürüyoruz" dedi.

Paola Egonu: Umarım bir gün yeniden Türkiyede oynayabilirim

GABİ: SEZONU AVRUPA’NIN EN BÜYÜK KUPASIYLA ŞAHANE BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK

Brezilyalı milli voleybolcu Gabriela Guimaraes (Gabi) ise, "Bu takım muhteşem ve yüksek bir enerjiyle mücadele ediyor. Bunu soyunma odasında da konuşmuştuk. 'Yüksek bir enerjiyle ve bir aile gibi birbirimize sımsıkı sarılırsak başaramayacağımız bir şey yok' demiştik. Sahada da bunu gösterdik ve sezonu Avrupa’nın en büyük kupasıyla şahane bir şekilde tamamladık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HAYAL ETMEYE DEVAM EDEN BİRİSİYİM"

Kısa bir tatilin ardından milli takım hedeflerine odaklanacağını ifade eden Gabi, "17 günlük bir dinlenme sürem var, tatile ihtiyacım olacak. Ben hayal etmeye devam eden birisiyim. Milli takımda da hedeflerim olacak tabii ki" diye konuştu.

Paola Egonu: Umarım bir gün yeniden Türkiyede oynayabilirim



EGONU: BİRLİKTE KAZANDIK

VakıfBank ile son maçına çıkan Nijerya asıllı İtalyan voleybolcu Paola Egonu ise, "Bu sezon fazlaca zor zamanlar yaşadık ama birlikte ayağa kalkmayı ve birlik olmayı başardık. Bu sonucu kesinlikle hak ettik. Birlikte savaştık ve birlikte kazandık'' diye konuştu.

"HEYECAN VERİCİYDİ"

Ülkesi İtalya'da final maçına çıktığı için heyecan duyduğunu sözlerine ekleyen Egonu, ''Elbette kendi ülkemde oynadığım için oldukça heyecanlıydım. Birlikte ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermeye çalıştık. Heyecan vericiydi" ifadelerini kullandı. 

VakıfBank ile son maçına çıkan başarılı voleybolcu, ''Umarım bir gün yeniden Türkiye'de oynayabilirim'' diyerek sözlerini noktaladı.

Paola Egonu: Umarım bir gün yeniden Türkiyede oynayabilirim


 

YORUM YAZ