MENÜ

(ÖZET) Eczacıbaşı Dynavit-Developres Rzeszow maç sonucu: 3-2

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Polonya temsilcisi Developres Rzeszow'u ağırladı. İlk maçı 3-1 kazanan temsilcimiz rövanşta da 3-2 kazandı ve yarı final biletini kaptı.

CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu'nu namağlup tamamlayan ve çeyrek finale yükselen Eczacıbaşı Dynavit, Polonya temsilcisi Developres Rzeszow'u deplasmanda 25-19, 22-25, 25-16 ve 28-26‘lık set skorlarıyla 3-1 mağlup etmiş ve büyük bir avantaj yakalamıştı. Gözler de rövanşa çevrilmişti... Turuncu Beyazlılar, sahasında oynadığı maçı 3-2 kaybetse dahi yarı final biletini alan taraf olacaktı. Ancak temsilcimiz iki kez geriye düştüğü setlere rağmen mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Turuncu-Beyazlı ekip, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Eczacıbaşı Dynavit-Developres Rzeszow maç sonucu: 3-2

RAKİP EBRAR KARAKURT

Milli oyuncumuz Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Igor Gorgonzola Novara, 3-1'in rövanşında Allianz MTV Stuttgart'ı sahasında da 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Eczacıbaşı Dynavit, Developres Rzeszów'u eledi ve finale bir kala Ebrar'a rakip oldu.

İŞTE SETLER

Eczacıbaşı-Rzeszow

1. SET SONUCU: 20-25

2. SET SONUCU: 25-19

3. SET SONUCU: 24-26,

4. SET SONUCU: 25-21

5. SET SONUCU: 15-8

 

Mücadeleyi aşağıda yer alan Red Bull TV'den şifresiz olarak izleyebilirsiniz 👇

Çeyrek finale nasıl geldiler?

E Grubu'nda çıktığı 6 maçı da kazanan Eczacıbaşı Dynavit, direkt olarak çeyrek finale yükseldi. Polonya ekibi Developres ise A Grubu'nda 6 maçta 4 galibiyetle 2. sırayı aldı ve Play-Off turunda Fransa'nın Volero Le Cannet takımını eleyerek Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi oldu.

Haberin Devamı

İlk maçın önemli anları:

Karşılıklı sayılarla başlayan karşılaşmanın ilk setinde Eczacıbaşı Dynavit, set ortasına doğru köşe oyuncularından aldığı etkili hücum performansıyla seti 25-19 kazandı. Turuncu beyazlılar, set boyunca köşe oyuncularından 17 atak sayısı elde etti. İkinci sette konuk ekip öne geçerek 25-22 kazandı.

İlk setteki etkili oyununu üçüncü sette de ortaya koyan turuncu beyazlılar, yaptığı blok sayılarıyla rakibin hücum organizasyonunu durdurarak seti 25-16 kazandı. Sette akıl dolu pas dağılımıyla tecrübeli pasör Maja Ognjenovic ön plana çıkarken, Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular 7 blok sayısı elde etti.

(ÖZET) Eczacıbaşı Dynavit-Developres Rzeszow maç sonucu: 3-2

Çekişmeli rallilere sahne olan son sette, turuncu beyazlılar istikrarlı oyununu sürdürerek seti 28-26, maçı 3-1 kazandı. Aldığı 28 sayıyla takım kaptanı Tijana Boskovic maçın en skorer oyuncusu oldu. Aldığı 15 sayıyla Irina Voronkova ve 12 sayıyla Sinead Jack-Kısal galibiyette önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 13 blok sayısı elde etti.

YORUM YAZ