MENÜ

Novara'dan takıma Julia Ituma yasakları

İstanbul'da hayatını kaybeden genç oyuncu Julia Ituma için Igor Gorgonzola Novara yapılacak töreni açıkladı. Öte yandan İtalyan kulübü takım oyuncularını ve yetkililerini ilgilendiren kuralları duyurdu.

Novara'dan takıma Julia Ituma yasakları

Igor Gorgonzola Novara'nın 18 yaşındaki voleybolcusu Julia Ituma, İstanbul'da oynanan Eczacıbaşı maçı sonrası kaldığı otelin camından düşerek hayatını kaybetti. Igor Gorgonzola Novara yapılacak cenaze törenini açıklarken takım oyuncularını ve yetkililerini ilgilendiren kuralları duyurdu.

Haberin Devamı

KADINLAR BASKETBOLUNDA ZİRVE FENERBAHÇE'NİN

OTEL CAMINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Julia Ituma Üsküdar'da kaldıkları otelin önünde ölü bulundu. Julia Ituma'nın otelin 6'ncı kattaki odasından düştüğü belirtilirken polisin incelemesi sürüyor.

İTALYANLARI YASA BOĞDU

Oyuncunun ölümü tüm İtalya'yı yasa boğdu. Ituma, Club Italia'dan ayrıldıktan sonra Novara takımıyla ilk sezonunu geçiriyordu. İtalyan voleybolunun dikkat çeken adaylarından biriydi. Milano'da Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, 192 cm boyunda, güçlü fiziğiyle geleceğin pasör çaprazlarından biri olarak dikkat çekiyordu.

EBRAR'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ebrar Karakurt, vefat eden takım arkadaşı Julia Ituma için sosyal medyadan duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Ebrar Karakurt, sosyal medyadan paylaştığı gönderide şu sözlere yer verdi: "Keşke sana bir kez daha sarılabilseydim. Her zaman kalbimde olacaksın. Mekanın cennet olsun"

Haberin Devamı

CENAZE TÖRENİ YARIN

İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara, Julia Ituma’nın 18 Nisan Salı günü saat 11’de Milano’daki San Filippo Neri Oratory Kilisesi’nde yapılacak törenle son yolculuğuna uğurlanacağını açıkladı. Yapılan açıklamada saygı göstergesi olarak tüm eğitimlerin Salı gününe kadar askıya alınacağı belirtildi.

İDMANLAR KAPALI OLACAK

Novara’dan yapılan bilgilendirme metninde takım antrenmanının bugün yeniden başlağı ve antrenmanların bir sonraki duyuruya kadar kesinlikle kapalı kapılar ardında devam edeceği, dolayısıyla herhangi bir program açıklanmayacağı bilgisine yer verildi.

KURALA UYULMAZSA TERK EDECEKLER

Buna göre, takımdaki oyuncuların ruh hali dikkate alınarak takımın hiçbir üyesi, meydana gelen trajediyle ilgili doğrudan veya dolaylı olarak açıklamalarda bulunmayacak veya röportajlar yapmayacak. Takımın üyeleri, yönetmelik hükümlerine uygun olarak (şampiyonanın televizyon haklarını elinde bulunduran televizyon yayıncılarıyla maç öncesi ve sonrası) tamamen sportif nitelikte röportajlar vermekle yetinecekler; bu kurala uyulmazsa, üyeler cevap vermeyecek ve görüşmeyi hemen terk edecekler. Şirket, daha sonra gerekli önlemleri alma hakkını saklı tutacak.

Haberin Devamı

Igor Gorgonzola Novara’dan yapılan açıklamada İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente’ye ve başta Eczacıbaşı Kulüp Müdürü Bilun Yılmaz olmak üzere Eczacıbaşı Spor Kulübü’ne aktif ve somut destekleri için teşekkür edildi.

YORUM YAZ