MENÜ

Naz Aydemir Akyol'dan FIVB'nin kararına tepki

Sezonu THY'de tamamlayan ve Eczacıbaşı'na transfer olan eski milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol'dan FIVB'nin kararına tepki geldi.

Naz Aydemir Akyol'dan FIVB'nin kararına tepki

Filenin Sultanları'na yakın zamanda veda eden ve yeni sezonda Eczacıbaşı'nda devam edecek olan Naz Aydemir Akyol'dan FIVB'nin kararına tepki geldi.

Haberin Devamı

ECZACIBAŞI'NA GERİ DÖNDÜ

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, Naz Aydemir Akyol'u kadrosuna dahil etti. Kariyerinde ulusal ve uluslararası birçok şampiyonluk elde eden 32 yaşındaki pasör, 14 yıl sonra altyapısından yetiştiği Eczacıbaşı'na döndü.

Transfere ilişkin görüşlerini paylaşan Naz Aydemir Akyol: "Voleybola 9 yaşında başladığım yere tekrar dönüyor olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Turuncu-beyazlı renkleri giyeceğim için çok mutluyum. Umarım uzun zamandır kazanmadığımız başarılara bu sezonda hep birlikte ulaşırız." değerlendirmesinde bulundu.

Naz Aydemir Akyol, 2005-2009 yıllarında forma giydiği Eczacıbaşı'nda 3 lig ve bir Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. Naz, son olarak Türk Hava Yolları'nda görev yapmıştı.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMA VEDA ETMİŞTİ

Naz Aydemir Akyol, A Milli Takım 'a veda ettiğini açıklamıştı. 31 yaşındaki voleybolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım Milli formama artık veda vakti" ifadelerini kullandı.

DÜNYA ŞAMPİYONASI 2 YILDA BİR DÜZENLENECEK

FIVB tarafından Dünya Şampiyonası’nın iki yılda bir oynanma kararı kesinleşti. Buna göre; 2025 ve 2027 yıllarında 32 ülkeyle Dünya Şampiyonası organize edilecek.

2026 ve 2028 yıllarında kıta şampiyonaları düzenlenecek. Ayrıca VNL her yıl yapılmaya devam edecek.

Naz Aydemir Akyoldan FIVBnin kararına tepki

NAZ AYDEMİR: BU SİSTEME DUR DENMEZSE...

Milli Takım kariyerine veda eden Naz Aydemir Akyol bu karar sonrası açıklama yaptı. Naz, FIVB'nin ''İki yılda bir Dünya Şampiyonası'' kararına tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

''Sporcunun insan değil makine olarak görüldüğü bu sisteme dur denmezse eğer; istemesek de sakatlıklara, tükenmişliklere, erken biten kariyerlere şahit olacağız gibi duruyor. Çok üzücü…''

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDE OKUYOR

Reklamcılık Bölümü mezunu Naz Aydemir Akyol; ikinci lisans öğrenimini psikoloji üzerine yapıyor. Akyol paylaşımında üniversite haberi şöyle duyurmuştu: Acıbadem Üniversitesi’nde benimle birlikte psikoloji okuyacak arkadaşlarım; şimdiden anlaşalım. Notlarınıza talibim, arada kaçırdığım derslerin de özetini geçebilirseniz çok sevinirim. Kekler, börekler, kahveler benden!

Haberin Devamı

FİNALLERİ TAMAMLADI

Naz Aydemir üniversitenin final sınavı döneminde yaşadıklarını sosyal medya takipçileriyle paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde Akyol dönemin son final sınavına girmişti.

Bir kullanıcının "Hocam Vakıf’la maçımız var arkadaş yerime imza atsa olur mu?" yanıtına Akyol, "Evrakta sahtecilikten başımıza iş almayalım?" dedi.

Başka bir takipçisinin "Önce rakiplerin psikolojisini bozdu, şimdi düzeltecek" esprisine gülerek yanıt verdi.

EVLENME TEKLİFLERİ YÜZÜNDEN!

SULTANLAR'DA VARGAS DİNLENDİRİLMEK İÇİN KADRODAN ÇIKARILDI

2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Tayland kadrosu belli oldu. Vargas ve Simge Aköz kadrodan çıkarılırken yerine Gizem Örge ile Meliha Diken dahil oldu. Santarelli'nin Vargas'ı dinlendirip final etabında kadroya dahil etmesi bekleniyor.

Pasör: Cansu Özbay – Elif Şahin.

Pasör Çaprazı: Ebrar Karakurt

Smaçör: Hande Baladın – İlkin Aydın – Saliha Şahin – Meliha Diken – Derya Cebecioğlu.

Haberin Devamı

Orta Oyuncu: Aslı Kalaç – Eda Erdem – Zehra Güneş – Yasemin Güveli.

Libero: Ayça Aykaç- Gizem Örge

Skorer
Naz Aydemir Akyoldan FIVBnin kararına tepki

YORUM YAZ