MENÜ

Melissa Vargas yeniden Fenerbahçe'de! İstanbul'a geldi

Çin ekibi Tianjin'de forma giyen milli oyuncu Melissa Vargas, şampiyonlukla sona eren sezonun ardından Fenerbahçe'ye katılmak için İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Melissa Vargas yeniden Fenerbahçe'de! İstanbul'a geldi

Filenin Sultanları ile yaz boyunca 3 turnuvada mücadele eden ve 3 şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, sezon başında Tianjin'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Yıldız voleybolcunun Fenerbahçe'ye geri dönüp dönemeyeceği merak edilirken sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde Vargas'ın yeniden takıma döneceğini açıklamıştı.

FENERBAHÇE'NİN ZAFER HAFTASI

İSTANBUL'A GELDİ

Çin kulübünde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen milli pasör çaprazı, takımının şampiyonluğa ulaşmasının ardından Fenerbahçe'ye katılmak için İstanbul'a geldi.

Melissa Vargas yeniden Fenerbahçede İstanbula geldi

BAŞKAN AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Vargas'ın geri döneceğini ve transferde yaşanan süreci şu sözlerle duyurmuştu:

"Melissa Vargas'ın transferi... 31 Ocak'ta Türkiye'de transfer bitiyor. Biliyorsunuz Çin'de oynuyor ve sonra bize geliyor. Melisa'nın ülkemize gelebilmesi için takımın final serisini 3-0'da bitirip, 30 Ocak'ta lig bitimiyle gelmesini istiyorduk. Melissa Vargas'ın takımı 55 maçtır yenilmedi, neredeyse set bile vermedi. Ancak 55 maç sonra takımı ilk yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE KUPASI'NDA SÜRE İSTİYORLAR

Final serisi uzadı ve bu şekilde lisans işlemlerini yetiştireme şansımız imkansız hale geldi. Voleybol Federasyonu ve yöneticilerimizin çalışmaları, Vargas'ın menajerlik şirketinin biraz itmesiyle birlikte Melisa Vargas'ın takıma döneceğini açıklıyorum. Lisans işlemleri tamamlandı. Kendisi hala sakat, yeni yeni oynamaya başladı. İnşallah Mart ve Nisan aylarında bize katkı sağlayacak. Bu transferin maliyeti oldu. Bize destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum."

YORUM YAZ