MENÜ

Melissa Vargas müjdesi! TVF Başkanı Üstündağ son durumu açıkladı

Yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir parkelerden uzak kalan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Melissa Vargas hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, müjdeli haberi açıkladı.

Melissa Vargas müjdesi! TVF Başkanı Üstündağ son durumu açıkladı

Filenin Sultanları'nda muhteşem bir yaz dönemi geçirdikten sonra Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'a geri dönen Melissa Vargas, yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir parkelerden uzak kaldı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Vargas hakkında müjdeli haberi açıkladı.

Haberin Devamı

TIANJIN'E 3 YILLIK İMZA ATTI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda ilk kez forma giydiği yaz döneminde Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluk yaşayan, Olimpiyat Oyunları'na namağlup vize alan kadroda bulunan Melissa Vargas, Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'la yeni sözleşme imzaladı.

Melissa Vargas müjdesi TVF Başkanı Üstündağ son durumu açıkladı

VAKIFBANK MAÇINI TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Melissa Vargas, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank'ın Dentil Praia ile oynadığı maçı tribünden takip etti. Tianjin Bohai Bank kadrosunda yer alan ancak sakatlığı nedeniyle Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda kadro giyemeyen Melissa Vargas, A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan arkadaşı Zehra Güneş'le hasret giderdi.

VARGAS'IN SON DURUMUNU ÜSTÜNDAĞ AÇIKLADI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Melissa Vargas'ın sağlık durumu hakkında konuşan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ şu sözleri dile getirdi:

Haberin Devamı

"Melissa Vargas'ın bir sakatlığı var. Omuzundan bir sakatlığı var, tedavisini oluyor. Tedavisini oluyor. Şimdi tekrar Çin'e döndü. Kısa bir süre tedaviyi Zürih'te gerçekleştirdi. Biz de Türkiye'den takip ediyoruz. Sağlık kurulumuz çok yakından takip ediyor."

TVF Başkanı Üstündağ, Melissa Vargas'ın parkelere dönüş tarihiyle ilgili konuşarak son olarak şu ifadeleri kullandı: "Melissa Vargas, Milletler Ligi'ne de yetişecek. Olimpiyat Oyunları'nda da hedefimiz, Olimpiyat Oyunları'nda da oynamasını sağlayacağız. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşacak. Şu an tedavi sürecinde, gelişmeler iyi gidiyor."

Melissa Vargas müjdesi TVF Başkanı Üstündağ son durumu açıkladı

BAŞKAN ÜSTÜNDAĞ'DAN 'TÜRK FİNALİ' BEKLENTİSİ

VakıfBank ve Eczacıbaşı Dynavit'in mücadele ettiği Dünya Kulüpler Şampiyonası hakkında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Kulüplerimizde Dünya ve Avrupa markasıyız. Milli takımızda, kurumsal anlamda yine öyle. Organizasyon konusunda bir numarayız. İnşallah Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı, tarihinde hiç olmayan... Geçen yıl Avrupa'da yaşadık tarihi bir olay. Bu yıl da Dünya Şampiyonası'nda bu tarihi olayı yaşarız. İki Türk takımı final oynar ve biz de en rahat maçımızı seyrederiz çünkü kim kazanırsa kupa Türkiye'ye gelecek" dedi.

Haberin Devamı

OLİMPİYAT OYUNLARI'NDA 'ALTIN' HEDEFİ

Filenin Sultanları'nın Olimpiyat Oyunları'ndaki hedefinin altın madalya olduğunu dile getiren Üstündağ, "Temmuz'un 22'sinde Olimpiyat Oyunları başlayacak. İyi bir hazırlık dönemi olacağını düşünüyorum. Önceliğimiz bizim Olimpiyat Oyunları. Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya almak istiyoruz. Gümüş madalya olabilir, bronz madalya olabilir ama ilk hedefimiz altın madalya almak istiyoruz. Kürsüde yer almak istiyoruz. Buna başaracak güçte miyiz? Beklenti bu doğrultuda, çıta yüksek. Voleybolun olduğu her yerde gerçekçi hedeflerle yola çıktık ve bugüne kadar hayalimizle, hedefimizle, heyecanımızla bunu yaşadıl. Yaşamaya da devam edeceğiz. Cumhuriyet'in 100'üncü yılında ne güzel başarılar yaşattıysak, 100'üncü yılın bitiminde 2024'te de Paris Olimpiyatları'nda bu ülkeyi gururlandırırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Melissa Vargas müjdesi TVF Başkanı Üstündağ son durumu açıkladı

Melissa Vargas müjdesi TVF Başkanı Üstündağ son durumu açıkladı

YORUM YAZ