MENÜ

Melissa Vargas kafasını kameraya çarptı, yerden kaldı

Olimpiyat elemelerinde Arjantin'i 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları üst üste 4, toplamda ise 19 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Müsabakada başhakemden Santarelli'ye uyarı geldi. Öte yandan Melissa Vargas'ın kafasını kameraya çarpması yürekleri ağza getirdi.

Melissa Vargas kafasını kameraya çarptı, yerden kaldı

Filenin Sultanları'nı kimse durduramıyor. Olimpiyat elemelerinde çıktığı dördüncü maçta Arjantin'i 3-1 mağlup eden Türkiye turnuvada üst üste 4, toplamda ise 19 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Mücadelede başhakemin iki ülkenin başantrenörlerini uyarması dikkat çekti.

Haberin Devamı

5 İSİM ÇİFT SAYIYA ULAŞTI

Mücadelede Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas 17'şer sayı ile oynadı. Kaptan Eda Erdem Dündar 15 sayı ile büyük katkı sağladı. Hande Baladın 12 sayı kaydederken Zehra Güneş 11 sayı buldu.

TÜRK DUVARI İŞ BAŞINDA

Arjantin karşısında 4 sette 15 blok ile damga vurduk. Özellikle kaptan Eda Erdem 4 blok ile başı çekerken onu Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş 3'er blok ile izledi.

Eda 4 blok
Ebrar 3 blok
Zehra 3 blok
Hande 2 blok
Elif 1 blok
Cansu 1 blok
Vargas 1 blok

Melissa Vargas kafasını kameraya çarptı, yerden kaldı

EBRAR'DAN ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA SEVİNÇ

İkinci sette 17-13 geriye düşen Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt yüksek smaçta sayıyı rakibine blok-out yaptırarak buldu. Ebrar takımın enerjisini artırmak için çığlık çığlığa sevinç gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞÜ BİTİREMEDİK

Milli Takım rakip seti kazanmaya 2 sayı uzaktayken milliler inanılmaz bir geri ödnüş sağladı. Skor 23-16 durumdayken üst üste bulduğumuz sayılarla 23-22'ye getirdik. Fakat rakip bulduğu üst üste sayılarla seti 25-22 kazandı.

ARJANTİN MOLA ALMAK ZORUNDA KALDI

Üçüncü sete fırtına gibi başlayan Filenin Sultanları skoru 4-0 yapınca rakip başantrenör mola almak zorunda kaldı. Mola dönüşü Türkiye tekrar sayı bularak seriyi 5-0'a çıkardı.

Melissa Vargas kafasını kameraya çarptı, yerden kaldı

HAKEM SANTARELLI'YI UYARDI

İki setin başında başhakem iki takımın kaptanlarını yanlarına çağırarak hem Arjantin hem de Türkiye başantrenörlerini uyarmalarını söyledi. Sahadaki kaptanımız Gizem Örge'ye başhakem Santarelli'ye sakin olması yönünde çağrıda bulundu.

BAŞHAKEMDEN HATALI KARAR

Set sayısına 1 sayı uzakta olduğumuz anlarda başhakem file hatası nedeniyle sayıyı Arjantin'e verdi. Türkiye GDS isteyerek itraz etti. Saç teması file hatası olarak kabul edilmemesine rağmen başhakem hatalı bir karar vererek sayıyı Arjantin'e verdi. Sonrasında ise milliler seti 25-15 kazanarak 2-1 öne geçti.

VARGAS KAMERAYA ÇARPTI

Dördüncü sette topu çıkarmak için kenara zıplayan Vargas, hızını alamayıp kameraya kafasını çarptı. Bir süre yerde yatan Melissa'yı takım arkadaşları yerden kaldırdı. Vargas'ın ayağa kalkması sonrasında salondan alkış geldi. Yıldız isim başının arkasını tutarak oyuna devam etti.

Haberin Devamı

Melissa Vargas kafasını kameraya çarptı, yerden kaldı

YORUM YAZ