MENÜ

Kuntz'tan Melissa Vargas açıklaması: Erkek kardeşi var mı?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kuntz'tan Melissa Vargas açıklaması: Erkek kardeşi var mı?

Filenin Sultanları, Brüksel'de unutulmaz bir başarı elde ederek tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Melissa Vargas performansıyla adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

Bugün yurda dönen Filenin Sultanları, havalimanında coşkuyla karşılandı.

PİLOTTAN SULTANLARA JEST

Belçika'dan İstanbul'a gelmek için uçağa binen Filenin Sultanları, pilotun jestiyle karşılaştı. Yolculara yapılan anonsta: "Çok önemli konuklarımız var. Dün yine bayrağımızı gururla dalgalandıran Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm Türkiye'yi sevince boğan Türk kadının gücünü bir kez daha gösteren Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları kadın voleybol milli takımımız bizlerle... Oraya koyduğunuz karakter, azim ve mücadeleyle Türk gençliğine örnek oldunuz. Başarılarınız ile 85 milyonu gururlandırdınız" ifadeleri kullanıldı. O anlarda yolcular büyük alkış ile voleybolculara destek verdi.

Kuntztan Melissa Vargas açıklaması: Erkek kardeşi var mı

VARGAS'IN YILI

Haberin Devamı

Sezonu Çin'de açan Vargas şampiyonluk yaşayarak Ocak ayında Fenerbahçe'ye döndü. Sarı-lacivertli takımla Sultanlar Ligi şampiyonluğunu elde eden Vargas, Türk milli takımı ile ilk kez VNL'de sahneye çıktı. Milletler Ligi'nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas MVP seçildi. Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı devirirken Vargas 41 sayı atarak inanılması güç bir başarı elde etti.

KUNTZ: ACABA ERKEK KARDEŞİ VAR MI?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, performansıyla adından söz ettiren Melissa Vargas hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Kuntz, "Melissa Vargas'a sormak lazım, acaba erkek kardeşi var mı?" dedi.

Kuntztan Melissa Vargas açıklaması: Erkek kardeşi var mı

YORUM YAZ