MENÜ

Kaptan Eda Erdem'den Türk finali yorumu!

Fenerbahçe Opet Kaptanı Eda Erdem Dündar VakıfBank ile oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kaptan Eda Erdem'den Türk finali yorumu!

Fenerbahçe Opet, kaptan Eda Erdem Dündar VakıfBank ile oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

VakıfBank ile oynanacak rövanş maçıyla ilgili soru üzerine Kaptan Eda Erdem Dündar, “VakıfBank karşısında ilk maç gayet iyi geçti. İkinci maça da hazırız. Gayet iyi idman yapıyoruz. Herkes çok motive. Güzel bir ilgi ve destek görüyoruz. İyi performansla adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Çok önemli bir maç bizi bekliyor. İlk maçı 3-0 kazandık ama bu hiçbir şey demek. İkinci maç çok çok daha değerli. Hazırız, maç saatini bekliyoruz.

Umarım kazanan taraf biz oluruz. Zor bir maç bizi bekliyor, bu durumun bilincindeyiz. İki Türk takımının final oynaması bence çok çok anlamlı olur. Tabii ki sahada iyi oynayan kazanacaktır. Biz kendi oyunumuza bakıyoruz. İki Türk takımı finalde olursa keyifli olur, biz final de olursak çok çok keyifli olur.”

Haberin Devamı

ARINA REKOR KIRDI

Arina Fedorovseva, şampiyonlar ligi tarihinde tek sezonda 40 ace barajını geçen ilk ve tek isim oldu. Şampiyonlar Ligi'nde istatistiği bulunan son 19 yıla göre ace rekoru 2006 Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank formasıyla 37 ace atan Neslihan Demir Güler'deydi.

'TERZİC KAZAN'I ÇALIŞTIRACAK'

Fenerbahçe Opet ile kulüple 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Sırp başantrenör Zoran Terzic'in yeni adresi belli oldu. Dinamo Moskova Genel Direktörü Vladimir Zinichev, Zoran Terzic'in gelecek sezon Dinamo Kazan'ı çalıştıracağını açıkladı

"Bu artık sır değil. Önümüzdeki sezon Dinamo Kazan'ı Zoran Terzic çalıştıracak. Takım oluşturmak ve güçlendirmek için büyük çaba harcıyorlar. Bunu takımımızda da hissediyoruz. Oyuncularımızdan birkaçı Kazan'la anlaştı."

Fenerbahçe Opet, sıradaki maçında CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında VakıfBank’ı ağırlayacak. 13 Nisan Perşembe günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 24. haftasında Fenerbahçe Opet, SigortaShop’a konuk olacak.

Skorer

YORUM YAZ