MENÜ

İtalyanlar Santarelli'ye gözü dikti! Anket başlattılar...

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası yarı finalinde saf dışı bıraktığı İtalya'da başantrenör sorunu devam ediyor. Gelen başarısız sonuçların ardından Mazzanti ile yolları ayırma noktasına gelen İtalya'da yeni hoca arayışları başladı. İtalyan basını anket başlatırken Guidetti ve Santarelli adaylar arasında gösterildi.

İtalyanlar Santarelli'ye gözü dikti! Anket başlattılar...

İtalya Kadın Voleybol Takımı'nda kriz devam ediyor. Egonu ile ilgili problem ve alınan başarısız sonuçların ardından başantrenör Mazzanti ile yollar ayrılma noktasına geldi. İtalyan basını anket başlatırken Guidetti ve Santarelli adaylar arasında gösterildi.

Haberin Devamı

İTALYA OLİMPİYAT BİLETİ ALAMADI

İtalya, Polonya'da oynanan olimpiyat eleme maçlarında başarısız oldu. Olimpiyat kotası için son maçta Polonya ile karşılaşan İtalya sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Başnatrenör Davide Mazzanti konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Pek çok şeyle, pek çok sürprizle, pek çok keşifle ve bazen de pek çok belirsizliklerle dolu bir yaz oldu. Örneğin fiziksel problemlerle noktalanan VNL’i düşünüyorum. Süreç açısından yoğun ve güzel bir yazdı ama sonuçlar açısından zayıftı çünkü tüm çabalara rağmen VNL, Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat Elemeleri’nde istenilen sonuçları vermedi. Benim işim sonuçlarla değerlendirilir, bunun farkındayım ve bu yüzden sezonu değerlendirmekte zorlanıyorum çünkü birlikte yaptıklarımızın zenginliği sonuçların yetersizliğiyle çatıştı.

Haberin Devamı

MAZZANTI İLE YOLLAR AYRILDI

İtalyan medyasından çıkan haberlere göre başarısızlığın ardından İtalya milli takımı, Davide Mazzanti ile yollarını ayırdı. Resmi açıklamanın kısa sürede yapılması bekleniyor. İtalya Federasyonu yeni koç olarak ilk seçimi Julio Velasco ile görüşmelere başladı.

İtalyanlar Santarelliye gözü dikti Anket başlattılar...

VELASCO: BENİ KİMSE ARAMADI

Bu haberlerin ardından yeni başantrenörün kim olması konusunda yoğun tartışmalar yaşanıyor. Konuyla ilgili Julio Velasco kendisine yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: Bu sabah kendimi tüm gazetelerde ve internet sitelerinde İtalyan kadın milli takımının yeni koçu olarak buldum. Kimsenin bana bu görevi teklif etmek için telefonla bile ulaşmamış olması çok yazık. Bu durum beni şu anda yaptığım işlerde zora sokuyor ve aynı zamanda ciddi bir şekilde sportif yolunu planlayan UYBA Volley Busto Arsizio kulübünü de zora sokuyor.

İTALYAN BASINI ANKET BAŞLATTI

Volleynews'in haberinde yeni başantrenör için anket açıldı. Santarelli, Gudetti ve Velasco aday gösterildi. 'İtalya'nın yeni başanrenörü kim olsun istersiniz?' başlıklı haber-ankette şu ifadeler kullanıldı:
Geçtiğimiz pazar büyük olasılıkla başantrenör Davide Mazzanti'nin mavili "sezonunun" sona erdiği gündü. Yeni dönemde kadın milli takımına liderlik edecek isim, Paris 2024 Olimpiyatları için mücadele edecek. Şu anda UYBA Volley Busto Arsizio'yu çalıştıran efsane başantrenör Julio Velasco'nun ismi yüksek sesle anılıyor.

Haberin Devamı

İtalyanlar Santarelliye gözü dikti Anket başlattılar...

'TÜRKİYE'NİN BAŞINDAKİ 'KRAL MİDAS'

Haberde Velasco'nun yanı sıra diğer adaylardan bahsedilirken Santarelli hakkında övgü dolu sözlerle bahsedildi, 'Voleybol camiası, Velasco haricinde 2022'de Sırbistan ile dünya şampiyonu olan, VNL'de ve Avrupa'da zaferden yeni çıkmış, Türkiye'nin başındaki "Kral Midas" Daniele Santarelli ve Guidetti'yi takımın başında görmeyi hayal ediyor. Guidetti aynı zamanda VakıfBank'ın başarılarının büyük mimarı'

Yapılan anket için ise;, "Şu anda kimin "çoğunluğa" sahip olduğunu anlamak için, kadın milli takımının bir sonraki teknik direktörünün kim olacağını "sormuyoruz" , ancak seçim hakkı verildiğinde kimi görmek istediğinizi soruyoruz" ifadeleri kullanıldı.

OY VERENLERİN YARISI SANTARELLI'Yİ İSTİYOR

Yapılan oylama devam ederken oy verenlerin yarısı Santarelli'den yana seçim yaptı. VakıfBank ve Sırbistan Milli Takımı'nı çalıştıran Giovanni Guidetti yaklaşık yüzde 31 oy aldı. Takımın başına geçeceği konuşulan Velasco yaklaşık yüzde 12 ve takımın hali hazırda hocası Mazzanti ise yüzde 7 oy aldı.

Haberin Devamı

İtalyanlar Santarelliye gözü dikti Anket başlattılar...

TÜRK TARAFTARLARDAN MAZZANTI'YE OY

Haberin yayılmasının ardından Türk voleybol severler ankete katılarak Santrelli'nin oyunu düşürdü. Mazzanti'nin oyları hızlı bir yükseliş gösterdi. İşte kısa sürede değişen sonuçlar...

İtalyanlar Santarelliye gözü dikti Anket başlattılar...

İtalyanlar Santarelliye gözü dikti Anket başlattılar...

 

YORUM YAZ