MENÜ

Imoco'dan Fenerbahçe yanıtı: Kahkaha attık

Hem Filenin Sultanları'nı hem de İtalyan kulübü Imoco'yu çalıştıran Başantrenör Daniele Santarelli ile ilgili ortaya atılan iddialarla için açıklama geldi

Imoco'dan Fenerbahçe yanıtı: Kahkaha attık

Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaz geçiren sonrasında Imoco ile kulüp sezonunu açan Santarelli ile ilgili ortaya atılan iddia gündem olmuştu. İtalya'dan Fenerbahçe açıklaması geldi.

Haberin Devamı

"BAŞLI BAŞINA BİR DELİLİKTİ"

Sırbistan Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra Filenin Sultanları ile anlaşma sürecini anlatan Daniele Santarelli şu ifadeleri kullanmıştı; "Çok önemli bir kişisel zaferdi. Sırbistan'dan ayrılmak büyük bir zorluktu, başlı başına bir delilikti. Çoğu kişi bu tercihi sadece ekonomik olarak tanımladı ama ben bu nedenle asla ayrılmadım. Hırslı bir inanım ve zorlukları gerçekten seviyorum"

Imocodan Fenerbahçe yanıtı: Kahkaha attık

LAVARINI - SANATRELLI İDDİASI

Polonya Milli Takımı'nı çalıştıran Lavarini Novara'dan ayrıldıktan sonra kulüp sezonu için Fenerbahçe Opet ile sezon başında anlaştı. Santarelli ise Sırbistan'daki görevinden ayrılarak Filenin Sultanları'nın başına geçmişti. Stefano Lavarini’nin Imoco Volley Conegliano’nun başına geçeceği, Daniele Santarelli’nin ise Fenerbahçe Opet’in başına geçeceği iddiası gündem olmuştu.

Haberin Devamı

KAHVALTIDA HABERİ OKUDUK

Imoco eşbaşkanı Pietro Maschio bu iddianın İtalyan basınında çıkmasınından ardından açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Dün sabah kahvaltısında, Daniele ve ben bu haberi okuduk ve güzel bir kahkaha attık; o da bu konuda hiçbir şey bilmiyordu."

SANTARELLI: OLİMPİYATLAR BİR RÜYA

Basın buluşmasında olimpiyatlarla ilgili gelen soruya Daniele Santarelli, "Bunlar bir rüya, onları oynamayı kesinlikle istiyordum. Bu içimde olan bir şeydi ve gelecek sezon ter dökmeden hemen sıralamalara girmek istiyordum. Bu bir rüya olacak, umarım onu ​​yaşarım ve bundan tam olarak keyif alırım, büyülü bir şey olmasını isterim" cevabını verdi.

Imocodan Fenerbahçe yanıtı: Kahkaha attık

Melissa Vargas'ı sahaya sürebilmek için Ebrar Karakurt'u smaçör pozisyonuna kaydırmasının hatırlatılması üzerine Daniele Santarelli, "Teklifi kabul ettiğimde hemen düşündüğüm bir şeydi. Melissa Vargas'ın bize önemli bir şey verebileceğini biliyordum ve buna çok inanıyordum. Ebrar Karakurt bu alanı yaratmak için çok çalıştı. Önemli ve kazandıran bir karışım yaratıldı. Tüm takımın sezon boyunca denediğimiz hedeflere ulaşmak ve farklı çözümler yaratmak için çalıştığına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ