MENÜ

Halkbank finali kaçırdı

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’na katılan ilk erkek takımı olan Halkbank final bileti alamasa da kürsü şansını sürdürdü. Mavi-Beyazlılar yarı finalde son şampiyon İtalyan ekibi Sir Safety Susa Perugia’ya 3-0 kaybetti, bugün 3.’lük maçına çıkacak.

Halkbank finali kaçırdı

Geçen yıl CEV Şampiyonlar Ligi’ni 3. sırada bitirdiği için Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından davet alan ve FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’na giden ilk Türk erkek takımı olma başarısı gösteren Halkbank final şansını kaçırdı.

Haberin Devamı

Hindistan’ın Bengaluru şehrinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda B Grubu’nu 2. sırada bitiren Mavi-Beyazlılar yarı finalde, A Grubu’nu lider bitiren, son şampiyon Sir Safety Susa Perugia’yla eşleşti. Güçlü rakibi karşısında elinden geleni yapsa da ilk iki sette, İtalyan temsilcisinin oyun üstünlüğünü almasının önüne geçemedi. Halkbank, uzun rallili geçen 3. sette oyunu döndürmeye çalışsa da sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Halkbank final biletini alamasa da 3.’lük maçına çıkacak.

Halkbank finali kaçırdı

Rakibimiz yine Suntory Sunbirds

Temsilcimiz bugün TSİ 14.30’da B Grubu ilk maçında 3-0 kaybettiği Japon rakibi Suntory Sunbirds’le hem rövanşı almak hem de ilk katıldığı şampiyonada madalya almak için mücadele edecek. Mücadele TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak. Diğer yarı finalde B Grubu lideri Suntory Sunbirds, Brezilya ekibi İtambe Minas’a 3-2 yenilerek Halkbank’ın 3.’lük maçındaki rakibi oldu. Öte yandan final maçı Minas ve Susa Perugia arasında TSİ 18.00’de oynanacak.

Haberin Devamı

Halkbank finali kaçırdı

YORUM YAZ