MENÜ

Gabi ve Thaisa maçın ardından gözyaşlarını tutamadı

Olimpiyat elemelerinde Filenin Sultanları, Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. Maç öncesinde arkadaşlarını kaybeden Gabi Guimaraes ve Thaisa Daher, Türkiye müsabakası sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Gabi ve Thaisa maçın ardından gözyaşlarını tutamadı

VNL ve Avrupa şampiyonu apoletiyle olimpiyat elemelerine başlayan Filenin Sultanları, Brezilya karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı. Mücadele öncesi Walewska'nın vefat haberini alan Brezilyalı voleybolcular Gabi Guimaraes ve Thaisa Daher, Türkiye maçı sonrası göz yaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

GRUPTA 5'TE 5 YAPTIK

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda çıktığı 5 maçı da kazanmasını bildi. Filenin Sultanları bu mücadelelerde rakiplerine sadece 2 set verdi. 15 puan toplayan Ay-Yıldızlılar, maç eksiği bulunan Japonya'nın önünde, lider durumda bulunuyor.

SULTANLAR İÇİN KÖPRÜYE BAYRAK ASILDI

Cumhuriyetimizin 100. yılında Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonu olarak dünya 1 numarası olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın bayrağı, İstanbul Boğazındaki köprülere asıldı.

Filenin Sultanlarının 2 Kupa 1 Şampiyon yazılı bayrağı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsünde dalgalanıyor.

BREZİLYA OLIVEIRA'YI ANDI

Brezilya'nın Olimpiyat şampiyonu 43 yaşındaki voleybolcusu Walewska Oliveira vefat etti. Brezilyalı oyuncular hayatını kaybeden Walewska’yı anmak için kollarında bant ile sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Gabi ve Thaisa maçın ardından gözyaşlarını tutamadı

EDA: BANA İLHAM VEREN OYUNCULAR ARASINDAYDI

Eda Erdem, Walewska Oliveira'nın vefatı hakkında şu paylaşımda bulundu: "Bana ilham veren oyuncular arasındaydı. Vefat haberine çok üzüldüm. Sevenlerine ve Brezilya voleybol ailesine başsağlığı dilerim."

GABİ VE THAISA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Mücadele sonunda yapılan röportajlarda konuşan eski takım arkadaşları Gabi Guimaraes ve Thaisa Daher, Türkiye müsabakası sonrası gözyaşlarını tutamadı.

THAISA: 'HABERİ ALDIĞIMIZDA MAÇA ÇALIŞIYORDUK'

Thaisa verdiği röportajda, "Haberi aldığımızda maça çalışıyorduk. Çok zordu, acıttı ama bir şekilde bir araya gelmeye çalıştık, durmayacağımızı, dünyanın dönmeye devam edeceğini biliyorduk. Bir araya geldik ve “Maçtan sonra ağlayalım” dedik. Çok acıyor, maç öncesi dua sırasında gözyaşlarını tutmak zor oldu ama bu da bunun bir parçası. En iyi şekilde baş etmeye çalışıyor. Birbirimize el uzatarak birlikte devam ediyoruz." dedi.

Gabi ve Thaisa maçın ardından gözyaşlarını tutamadı

"Takıma geldiğimde o zaten tecrübeli oyunculardan biriydi, dolayısıyla aynalardan biriydi. Dayanıklılıktan, çekicilikten, zarafetten, duruştan çok şey öğrendim. Benim için çok şey ifade eden çok güçlü ve inanılmaz bir kadın. Voleybolun büyük bir ikonu, gücün ve spora olan sevginin temsilcisini kaybettiğini düşünüyorum. Şimdi onun huzur içinde yatması ve huzur içinde geçmesi için dua etmem gerekiyor. Ama hayat bu, zor durumlardan geçmemiz ve çalışmaya devam etmemiz gerekiyor"

YORUM YAZ