MENÜ

FİNALİN İLK MAÇI FENERBAHÇE'NİN! (ÖZET) Eczacıbaşı - Fenerbahçe maç sonucu: 1-3

Voleybol Sultanlar Ligi'nde final heyecanı bugün başladı. Bu sezon, farklı kulvarlarda da karşı karşıya gelen Eczacıbaşı ve Fenerbahçe, lig şampiyonluğu için seride ilk maçlarına çıktı. Eczacıbaşı - Fenerbahçe randevusunda kazanan Sarı-Lacivertliler oldu. Kanarya 3-1'lik setlerle final periyodunda avantajı yakaladı.

FİNALİN İLK MAÇI FENERBAHÇE'NİN! (ÖZET) Eczacıbaşı - Fenerbahçe maç sonucu: 1-3

Sultanlar Ligi’nde bu sezonki en büyük rekabetin yaşandığı Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit eşleşmesi, bu kez lig şampiyonluğunda yaşanıyor. Sultanlar Ligi’nde final heyecanı bugün oynanan ilk maçla başladı.

Haberin Devamı

Lig etabında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit, 15 gün içinde kritik maçlarda karşı karşıya geldi. 24 Mart’ta KupaVoley finalinde eşleşen iki takım, 28 Mart’ta da Sultanlar Ligi’nin liderini belirleyecek karşılaşmada kozlarını paylaştı.

Lig şampiyonluğu için kapışan iki takımın final periyodundaki ilk sınavında kazanan Sarı-Lacivertliler oldu. Kanarya parkeden 25-22, 27-25, 25-23 ve 27-25'lik setlerle 3-1 galip ayrıldı ve avantajı kaptı.

ECZACIBAŞI DYNAVİT 1-2 FENERBAHÇE OPET (4. SET OYNANIYOR)

1. Set sonucu: 22-25

2. Set sonucu: 27-25

3. Set sonucu: 23-25

FİNALİN İLK MAÇI FENERBAHÇENİN (ÖZET) Eczacıbaşı - Fenerbahçe maç sonucu: 1-3

3 GALİBİYET ALAN ŞAMPİYON

Final serisinin ilk maçında; normal sezonu 3. sırada bitiren Eczacıbaşı, lig etabını lider bitirerek, CEV Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitme hakkı kazanan ve KupaVoley’i de 4. kez müzesine taşıyan Fenerbahçe’yi sahasında ağırlayacak. Yarı finalde Fenerbahçe, THY’yi, Eczacıbaşı da Vakıfbank’ı 2-0’lık seriyle geçerek finale çıkmıştı. Final serisinde 3 galibiyet alan takım şampiyonluğunu ilan edecek. Geçen yıl kupayı kazanan Fenerbahçe 7., 12 yıllık hasreti dindirmek isteyen Eczacıbaşı da 17. lig kupası için sahaya çıkacak.

 

YORUM YAZ