MENÜ

Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas şov! Geceye damga vurdu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final etabında İtalya engelini 3-0'lık skorla geçti. Yarı finalde ABD'nin rakibi olan Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas'ın performansı dikkat çekti.

Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas şov!  Geceye damga vurdu

FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final etabında A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları rakibini 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Filenin Sultanları bu sonuçla birlikte yarı finalde ABD'nin rakibi oldu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları'nda genç yıldız Melissa Vargas'ın performansı maça damga vurdu. Mücadelenin ardından yıldızlar konuştu.

SET VERMEDEN KAZANDIK
Filenin Sultanları, İtalya ile oynadığı maçta oldukça iyi bir performans sergiledi. Ay-Yıldızlılar rakibi karşısında parkeden 3-0 galip ayrıldı. Daniele Santarelli'nin öğrencileri rakibini 25-20, 25-15 ve 25-18'lik skorlarla geçti.

Filenin Sultanlarında Melissa Vargas şov  Geceye damga vurdu

ZEHRA VE EDA'DAN TOPLAM 21 SAYI
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda kaptan Eda Erdem Dündar'la Zehra Güneş ikilisi toplamda 21 sayı üretti. Eda Erdem Dündar, İtalya karşısında 11 sayılık performans sergiledi. Zehra Güneş ise toplamda 10 sayı üretme başarısı gösterdi. Filenin Sultanları'nın İtalya karşısında 16 blok sayısı bulması da dikkat çekti. Zehra Güneş toplamda 6, Eda Erdem Dündar ise 5 blokla parkeden ayrıldı.

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Melissa Vargas şov  Geceye damga vurdu

EN SKORER VARGAS
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Melissa Vargas, FIVB Voleybol Milletler Ligi'ndeki inanılmaz performansını İtalya karşısında da devam ettirdi. Melissa Vargas toplamda 16 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.

'BİZ TÜRKİYE'YİZ'
Başantenör Daniele Santarelli, İtalya maçından sonra şu ifadeleri kullandı: "ABD güçlü bir takım ama biz de Türkiye'yiz." A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, "Çok mutluyuz. Güzel bir maç oldu. Sahanın her alanında rakibi iyi okuyan bir takım vardı. Bize sadece oynamak kaldı. Güzel bir sinerji yaratıp, güzel bir galibiyet aldık. Bu takıma kaptanlık yapmak paha biçilemez bir duygu. Bu benim için büyük bir şans" diye konuştu.

Filenin Sultanlarında Melissa Vargas şov  Geceye damga vurdu

'İNANARAK GELDİK'
Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Zehra Güneş, "Biz inanarak buraya geldik. Hedefe doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Dünyanın en iyi ilk dört takımıyız. Umarım sonu altınla biter" açıklamasını yaptı. Ebrar Karakurt ise şu mesajı verdi:

Taraftarı coşturmak artık benim görevim gibi bir şey! Buraya şampiyon olmak için geldik. İtalya'ya karşı 3-0 kazanarak bunu da gösterdik. Biz Vargas'la çok iyiyiz. Vargas takımın neşesi. Bana dans figürleri öğretmeye çalıştı. Ama ben öğrenemedim. Çünkü ben de o kıvraklık yok. Vargas'la beraber oynayınca çok güzel enerji getiriyoruz.

YORUM YAZ