MENÜ

Filenin Sultanları tarih yazdı! Dudak uçuklatan gelir

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi finalinde karşı karşıya geldiği Çin'i 3-1'lik set sonucuyla mağlup ederek organizasyon tarihinde ilk şampiyonluğa ulaştı. Daniele Santarelli yönetimindeki Filenin Sultanları, daha önce bir kez final oynadığı organizasyonda tarihi bir zafer elde etti. Filenin Sultanları'nın bu turnuvadan kazanacağı rakam da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Filenin Sultanları tarih yazdı! Dudak uçuklatan gelir

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Filenin Sultanları'nın dev organizasyonda elde ettiği gelir netlik kazandı. Filenin Sultanları turnuva boyunca kazandığı maçlar ve şampiyonlukla birlikte dikkat çeken bir rakamı kasasına koydu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları'nın FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde kadrosunu şu isimler oluşturdu: Gizem Örge, Simge Aköz, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Ayça Aykaç, Hande Baladın, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Saliha Şahin, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, İlkin Aydın, Ebrar Karakurt.

Filenin Sultanları tarih yazdı Dudak uçuklatan gelir

FİLENİN SULTANLARI'NIN PERFORMANSI

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'daki ilk hafta maçlarında Güney Kore, Sırbistan ve İtalya'yı mağlup etti. Filenin Sultanları, ABD karşısında parkeden mağlup ayrıldı ve 3 galibiyet ile 1 mağlubiyetle ilk haftayı tamamladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hong Kong'daki ikinci hafta mücadelelerinde Hollanda, Kanada ve Dominik Cumhuriyeti engeline takılmadı. Ay-Yıldızlılar, Polonya'ya 3-0'lık skorla mağlup oldu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları, Bangkok'taki üçüncü hafta müsabakalarına Japonya mağlubiyetiyle başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı ardından oynadığı Tayland, Brezilya ve Hırvatistan maçlarında rakiplerine set vermedi.

Filenin Sultanları tarih yazdı Dudak uçuklatan gelir

ABD'nin ev sahipliğindeki final etabında İtalya'yı çeyrek finalde 3-0'la geçen Filenin Sultanları; yarı finalde ise ABD'yi 3-1'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi. Ay-Yıldızlılar dev finalde de Çin'i 3-1'lik skorla geçti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

ÇILGIN GELİR

Filenin Sultanları kazandığı maçlardan çılgın bir gelir elde etti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuva boyunca elde ettiği 12 galibiyetten 114 bin dolarlık geliri kasasına koydu. A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvadaki 3 mağlubiyette ise 13 bin 500 dolarlık gelir elde etti.

Çin'i devirip FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olaran Filenin Sultanları, 1 milyon dolarlık şampiyonluk gelirini de kasasına koydu. A Milli Kadın Voleybol Takımı toplamda 1 milyon 127 bin 500 dolarlık gelirle turnuvayı tamamladı.

Filenin Sultanları tarih yazdı Dudak uçuklatan gelir

Filenin Sultanları tarih yazdı Dudak uçuklatan gelir

YORUM YAZ