MENÜ

Filenin Sultanları, final öncesi son etapta!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, yeni antrenör Daniele Santarelli'yle ilk kritik sınavını Milletler Ligi'nde(VNL) vermeye devam ediyor. Filenin Sultanları, 3. etapta Tayland, Brezilya, Hırvatistan ve Japonya'yla karşılaşacak.

Filenin Sultanları, final öncesi son etapta!

Olimpiyat elemeleri ve Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek A Milli Kadın Voleybol Takımımız, yeni antrenör Daniele Santarelli'yle ilk kritik sınavını Milletler Ligi'nde(VNL) vermeye devam ediyor. Antalya'daki 1. etap ve Hong Kong'daki (Çin) 2. etabın ardından Filenin Sultanları, 2023 Milletler Ligi'nde 3. ve son etap heyecanını 27 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Tayland'ın Bankong şehrinde yaşayacak.

Haberin Devamı

İlk 8'e girecek takımların final grubuna çıkacağı organizasyonda Filenin Sultanları, 3. etapta Tayland, Brezilya, Hırvatistan ve Japonya'yla karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, 9. maçını çarşamba günü Japonya'yla oynayacak. Mücadele TSİ 13.00'te başlayıp, TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Türkiye 8 maçta 6 galibiyetle şu anda 3. sırada yer alıyor. Bu haftaki 3. etap sonununda ilk 8'e giren ülkeler netleşecek. Bu arada Tayland etabındaki kadroda, Türk vatandaşı olan ve bu sezon Milli Takım'a katılan Vargas yer almayacak.

YORUM YAZ