MENÜ

Fenerbahçe'nin Sarı Melekler'inden çifte kupa sevinci!

Fenerbahçe, Kupa Voley’in ardından Vodafone Sultanlar Ligi finalinde karşılaştığı Eczacıbaşı’nı 3-2’lik seriyle yenerek üst üste 2. toplamdaysa 7. şampiyonluğuna ulaştı. Sarı Melekler sezonu çifte kupayla kapattı.

Fenerbahçe'nin Sarı Melekler'inden çifte kupa sevinci!

Sultanlar Ligi ve Kupa Voley’de şampiyonluk kazanarak sezonu kapatan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, çifte kupalı başarısını şu sözlerle değerlendirdi...

Haberin Devamı

Eda Erdem Dündar: “Yorulduk ama bu yorgunluk her şeye bedel. Sezona 4 kupa hedefi ile başladık. İkisini kaybettik ama kalan iki kupayı kazanmak için her şeyi yaptık. Çok çalıştık ve sezonu kupayla tamamladık. Çok mutluyum. O yüzden bu sezonun ayrı bir anlamı var. Üst üste ikinci kez aynı unvanı taşıyor olmak, yıllardan sonra tekrardan bunu dile getiriyor olabilmenin keyfi, hazzı inanılmaz. Staffa çok teşekkür ederim, takım arkadaşlarımın her birinin eline, emeğine sağlık. Çok iyi çalıştık, birbirimize inandık, saha içerisinde asla inancımızı kaybetmedik ve sonuç ortada”

Gizem Örge: “Benim için çok zor bir sezondu. Son maçta sezonun stresi vardı. Takımımla gurur duyuyorum. Bu serilerde beşinci maçlar her zaman çok zordur. Fizikselin dışında mental olarak sağlam kalmak da çok zordur. Biz takım olarak çok büyük bir karakter koyduk. Eczacıbaşı takımını tebrik ediyorum. Voleybolseverlere çok güzel bir seri izlettik. Dolu dolu bir hafta geçti. Üst üste ikinci kez evimizde, ailemize bu kupayı armağan edebildiğimiz için çok mutluyuz.”

Haberin Devamı

Aslı Kalaç: “Çok zorlu bir sezon oldu. İnişlerimiz, çıkışlarımız oldu ama toparlandık. Sonuçta sezonu iki kupayla bitirdik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Herkes varını yoğunu sonuna kadar verdi. Herkes elinden geleni yaptı bu seneki başarılar için.

Meliha Diken: “Çok mutluyuz. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Çok değerli bir sezon oldu. Sezonun başından sonuna kadar çok özel ve güzel maçlarımız oldu. Böyle bitirmek daha da keyifli”

YORUM YAZ