Fenerbahçe'den çifte imza
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı antrenörlüğüne Marcello Abbondanza getirildi. Aynı zamanda Galatasaray Daikin'de forma giyen Derya Çayırgan ile de anlaşma sağlandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Azerbaycan’ın Rabita Bakü takımını çalıştıran, Bulgaristan Milli Takımı antrenörlüğünü de yürüten Abbondanza’yla 2 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.
Haberin Devamı ›
Abbondanza’nın kariyeri boyunca üst üste 2 yıl İtalya’da şampiyon olduğu, CEV Kupası’nı kazandığı ve 2012’de Bulgaristan Milli Takımı ile dünya şampiyonasında ikincilik elde ettiği hatırlatıldı.
Açıklamada, 2012-2013 sezonunda Galatasaray Daikin forması giyen Derya Çayırgan’la da 2 yıllığına anlaşma sağlandığı aktarıldı.
Libero Derya’nın yanı sıra, iki sezondur sarı-lacivertli takımda yer alan libero Merve Dalbeler’in sözleşmesinin de 2 yıl uzatıldığı belirtilen açıklamada, "Fenerbahçemizin, yine yüksek hedefler doğrultusunda adım atacağı yeni sezonda aramıza katılan antrenörümüz Marcello Abbondanza’ya, transferimiz Derya Çayırgan’a ve oyuncumuz Merve Dalbeler’e başarılar dileriz" denildi.
AA