MENÜ

Fenerbahçe'de Pelin Çelik'ten Arina itirafı! 'Çok üzülüyor'

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen ve Misli.com Sultanlar Ligi'nde üst üste 7 galibiyet alan Fenerbahçe Opet'te Genel Menajer Pelin Çelik önemli açıklamalar yaptı. Çelik'in takımla ilgili iddialı söylemlerde bulunurken Arina ile ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Fenerbahçe'de Pelin Çelik'ten Arina itirafı! 'Çok üzülüyor'

CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, İtalya ekibi Imoco'yu saf dışı bırakarak yarı finale yükseldi. Sultanlar Ligi'nde de seri galibiyetler alan sarı-lacivertli ekip son olarak Kuzeyboru'yu set vermeden geçmişti. Fenerbahçe Genel Menajeri Pelin Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'İNŞALLAH TÜRK FİNALİ İZLERİZ'

FENERBAHÇE'DEN ÜST ÜSTE 7. GALİBİYET
Misli.com Sultanlar Ligi’nde 21. haftasında Fenerbahçe Opet, Kuzeyboru'yu 3-0 mağlup etti. Ligin ilk yarısında Aksaray’da oynanan karşılaşmayı 3-2 kaybeden Fenerbahçe, rakibini set vermeden yenerek ligde arka arkaya 7. galibiyetini aldı.

Fenerbahçede Pelin Çelikten Arina itirafı Çok üzülüyor

PRENS'ACE' ARINA
Arina son 8 maçta toplamda 43 ace bularak inanılması güç bir olaya imza attı. Chemik maçlarında 11 Ace atan Rus smaçör sonrasında sırasıyla Eczacıbaşı - 7, Galatasaray - 5, İmoco - 4, Aydın 5, İmoco - 8 ace ve son maçta 3 ace ile maçı tamamladı. Arina Fedorovtseva son 8 maçın 7'sinde tek başına rakip takımdan daha çok ace buldu.

ÇELİK: "DÜNYADA BÖYLE BİR HÜCUM GÜCÜ YOK"
CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Fenerbahçe'de özellikle Melissa Vargas, Ana Cristina ve Arina Fedorovtseva'nın yüksek formu büyük alkış aldı. Fenerbahçe Genel Menajeri Pelin Çelik sarı-lacivertli gündemi kulüp televizyonunda değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Pelin Çelikten Arina itirafı Çok üzülüyor

"Bizim hücum gücümüzü yüklenen Melissa Vargas, Ana Cristina ve Arina Fedorovtseva, 18, 19 ve 23 yaşındalar! Şu anda dünyada böyle bir hücum gücü yok. Bunu göğsümü kabartarak söylemek istiyorum."

"Nazar değmesin ama şu anda üç tane bu kadar güçlü hücumcuya sahip bir takım yok. Olmasını da dilemiyoruz. Oyuncularımız Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlular. Burada büyüyorlar ve gelişiyorlar. Buranın tadını aldıktan sonra onların hiçbir yere gitmesini istemiyoruz.''

'ARINA ÇOK ÜZÜLÜYOR'
"Arina çok değerli bir oyuncu. Çok iyi servisleri var. Set başına çok fazla ace aldığını söyleyebilirim. Hatta Arina servise geldiğinde 'Acaba kaç ace alacak?' diye birbirimize soruyoruz. Ace almadan o servis turunu geçirirse, Arina da çok üzülüyor."

Fenerbahçede Pelin Çelikten Arina itirafı Çok üzülüyor

ARİNA, NESLİHAN DEMİR'İN REKORUNU KIRDI
Şampiyonlar Ligi'nde istatistiği bulunan son 19 yıla göre ace rekoru 2006 Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank formasıyla 37 ace atan Neslihan Demir Güler'deydi. Arina Fedorovtseva Imoco karşsında attığı 8 ace ile bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ace sayısını 37'ye çıkardı. Arina, Vakıfbank ile yarı finalde oynanacak mücadelede ace bulursa rekoru tek başına ele geçirecek. Öte yandan Neslihan Demir şu anda VakıfBank Genel Menajeri görevini üstlenirken mücadele esnasında saha kenarında olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ VAKIFBANK
2023 CEV Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Vero Volley Milano, temsilcimiz VakıfBank’ı konuk etti. Allianz Cloud MILANO’da oynanan karşılaşmayı 25-18, 22-25, 25-22, 21-25, 11-15’lik setlerle maçı 2-3 kazanan VakıfBank Spor Kulübü 2023 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final’e yükseldi. Fenerbahçe'nin Imoco'yu elemesiyle yarı final eşleşmesi VakıfBank - Fenerbahçe Opet olarak gerçekleşti. Bu durumda CEV Şampiyonlar Ligi finalinde bir Türk takımının yer alması kesinleşti.

AVRUPA'DA TÜRK FİNALİ HAYALİ
Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan ekibi Novara'yı yarı finalde saf dışı bırakması halinde ise Türk voleybol tarihine geçecek olay yaşanacak. Buna göre CEV Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez finalde 2 Türk takımı şampiyonluk için mücadele edecek.

Fenerbahçede Pelin Çelikten Arina itirafı Çok üzülüyor

YORUM YAZ