MENÜ

Fenerbahçe Opet, THY'ye set vermedi! Seride öne geçti

Sultanlar Ligi play-off yarı finalinin ilk maçında Fenerbahçe Opet ile Türk Hava Yolları ilk maçta karşı karşıya geldi. Fenerbahçe normal sezonu lider, THY ise 4. sırada bitirmişti. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe Opet setlerde 3-0'lık skorla kazandı ve seride 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe Opet, THY'ye set vermedi! Seride öne geçti

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol, Sultanlar Ligi play-off yarı finali ilk maçında Türk Hava Yolları ile kozlarını paylaştı. Fenerbahçe Opet, THY'yi 3-0 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren setler 25-18, 25-20 ve 25-16 şeklinde sonuçlandı.

Haberin Devamı

(MAÇ SONUCU: THY - Fenerbahçe OPET: 0-3)

1.Set: THY 18-25 Fenerbahçe OPET (0-1)

2.Set: THY 20-25 Fenerbahçe OPET (0-2)

3.Set: THY 16-25 Fenerbahçe OPET (0-3)

MAÇIN KARNESİ

SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: Seçkin Yener, Mehmet Gül

TÜRK HAVA YOLLARI: Van Ryk, Şeyma Ercan, Kübra Akman, Dicle Nur Babat, Silva, Derya Güç, Duarte, Neriman Özsoy, Sıla Çalışkan, Bergmann, (Melis Yılmaz, Buse Sonsırma Kayacan)

FENERBAHÇE OPET: Aslı Kalaç, Fedorovtseva, De Souza, Eda Erdem Dündar, Drca, Melissa Vargas, Stysiak, (Gizem Örge)

SETLER: 18-25, 20-25, 16-25

SÜRE: 70 dakika (21', 26', 23')

Fenerbahçe ligde normal sezonu lider tamamlarken, Türk Hava Yolları ise 4. sırada bitirdi. Fenerbahçe Opet, rakibiyle bu sezon 3 kez karşılaştı. Fenerbahçe, ligde Türk Hava Yolları'nı deplasmanda 3-1 yenerken, evinde 3-2 mağlup oldu. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı şampiyon olduğu Kupa Voley Yarı finalinde ise rakibini 3-1'lik skorla geçerek adını finale yazdırmıştı.

Haberin Devamı

İki galibiyete ulaşan tarafın finale yükseleceği seride 2. maç 4 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Opet'in ev sahipliğinde oynanacak.

Fenerbahçe Opet, THYye set vermedi Seride öne geçti

YORUM YAZ