MENÜ

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde firesiz gidiyor! Magdalena Stysiak maça damga vurdu

Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Fenerbahçe Opet, Grot Budowlani'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isim ise Magdalena Stysiak oldu.

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde firesiz gidiyor! Magdalena Stysiak maça damga vurdu

Fenerbahçe Opet Şampiyonlar Ligi'nde yoluna firesiz bir şekilde devam ediyor. Sarı Lacivertli ekip, yenilenen kadrosu ve yeni koçu ile bu sezona tam anlamıyla flaş bir giriş yaptılar.

Haberin Devamı

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Fenerbahçe Opet, Polonya temsilcisi Grot Budowlani Lodz ile kozlarını paylaştı. Rakibine set vermeyen sarı-lacivertliler 24-26, 18-25, 19-25 setler sonunda sahadan 3-0 galip ayrıldı.

STYSİAK COŞTU

Fenerbahçe'nin yıldız voleybolcusu Magdalena Stysiak, 14 sayıyla galibiyette büyük rol oynarken Eda Erdem 9 sayı ve Irina Fetisova ise 8 sayı ile mücadele etti.

Polonyalı oyuncu Magdalena Stysiak, gösterdiği başarılı performansla maçın MVP'si seçildi.

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Liginde firesiz gidiyor Magdalena Stysiak maça damga vurdu

MAÇTA YAŞANANLAR

Fenerbahçe, Lodz Sport Arena’da oynanan müsabakaya Eda Erdem Dündar, Arina Fedorovtseva, Ana Cristina De Souza, Irina Fetisova, Bojana Drca, Magdalena Stysiak altısı ve libero Gizem Örge ve Ada Germen ile maça başladı.

Haberin Devamı

5 sayıya kadar geriye düştüğü ilk setin ikinci bölümünde farkı eriten ve skoru 19-19’da eşitleyen Fenerbahçe, Kaptan Eda’nın servis turunda 21-22 öne geçti ve Kaptan’ın bloğuyla da seti 24-26 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette oyunun kontrolü ele alan ve 7-14 öne geçen sarı-lacivertliler, farkı korudu ve Meryem Boz ile Meliha Diken’in sayılarıyla da seti 18-25 üstün tamamladı.

İyi oyununu üçüncü sette de sürdüren Stefano Lavarini’nin öğrencileri, son bölümünde Aslı Kalaç ile farkı açtığı seti 19-25, maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Liginde firesiz gidiyor Magdalena Stysiak maça damga vurdu

YORUM YAZ