MENÜ

Eda Erdem Dündar'dan ses getiren açıklamalar! Melissa Vargas itirafı

A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar'dan çok konuşulacak sözler geldi. Tecrübeli oyuncunun özellikle Melissa Vargas sözleri dikkat çekti.

Eda Erdem Dündar'dan ses getiren açıklamalar! Melissa Vargas itirafı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda kaptan Eda Erdem Dündar ve başantrenör Daniele Santarelli suskunluğunu bozdu. FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final etabında İtalya ile karşı karşıya gelecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Eda Erdem Dündar'ın açıklamaları ses getirdi.

Haberin Devamı

Kaptan Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Daniele Santarelli ise takımın son durumu hakkında konuştu. İşte ayrıntılar...

Başantrenör Daniele Santarelli, İtalya maçına dair şu açıklamayı yaptı:

"İtalya maçı bizim için zor geçecek. Dünyanın en iyi sekiz takımı içerisinde olduğumuz için çok mutluyuz. Rakibimiz İtalya çok çok güçlü bir takım. Oyuncuları değişse de kaliteleri her zaman çok yüksek. Bugüne kadar turnuvada iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Üç hafta boyunca çok iyi çalıştık. Birçok maçı çevirdik, tabi bazı zamanlar en iyi oyunumuzu sergilemedik ama gayet normal. Bu daha ilk yazımız. Teksas'a gittiğimizde en iyi voleybolumuzu oynayabiliriz. Dünyanın en iyi takımlarına karşı oynayacağız."

Haberin Devamı

Neriman Özsoy'la ilgili konuşan Daniele Santarelli, "Bütün taraftarlar bana Neriman'ı soruyor. Onunla konuştum. Bana milli takımın gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu söyledi. Şimdi milli takıma geri dönüyor fakat artık yaşı dolayısıyla milli takımda yer alamayacağından dolayı üzgün. Onu anlayabiliyorum çünkü bu takıma daha fazla şey katmak istiyordu" dedi.

Eda Erdem Dündardan ses getiren açıklamalar Melissa Vargas itirafı

"BELİNDE KÜÇÜK BİR PROBLEM VAR"

Kübra Akman'ın durumuna dair Daniele Santarelli, "Kübra Akman'a gelecek olursak daha farklı bir durumdan söz edebiliriz. Belinde küçük bir problem var. Onunla düzenli olarak konuşuyorum. Bana göre çok iyi bir oyuncu. Yazın ilk bölümünde iyileşip böylelikle daha iyi bir şekilde sahalara geri dönecek" ifadelerini kullandı.

Eda Erdem Dündardan ses getiren açıklamalar Melissa Vargas itirafı

EDA ERDEM DÜNDAR: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar da açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan tecrübeli voleybolcu, "Bu sene yeni bir yapılanmaya geçtik. Yeni bir ekiple çalışıyoruz, kadroda değişiklikler var. Melissa Vargas'ın gelmesi gücümüze güç kattı, hücum opsiyonlarımız arttı" dedi.

FIVB Voleybol Milletler Ligi'ndeki performanslarına dair Eda Erdem Dündar, "Grup aşamasını üçüncü sırada bitirmek önemliydi. Güzel bir şey, sıralamada fark yaratıyor ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Finallerde de iyi oynayan kazanacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Eda Erdem Dündardan ses getiren açıklamalar Melissa Vargas itirafı

Daniele Santarelli'yle uyum sorunu yaşamadıklarını vurgulayan Eda Erdem Dündar, "Yeni bir sistemimiz var. Bence Daniele Santarelli olan uyumumuzu çok kısa sürede atlattığımızı düşünüyorum. Onun pozitif enerjisi takıma yansıyor. Motivasyonumuz çok yüksek. İlk hedef finalleri başardık, devamında ikinci hedefimiz İtalya'yı geçmek. O yüzden herkes tamamıyla maça odaklanmış durumda ve inşallah yeneceğiz diye konuşuyoruz. Bakalım tabi sahada oynanmadan maç kazanılmıyor" diye konuştu.

İtalya maçına dair değerlendirmede bulunan Eda Erdem Dündar, "Herkes heyecanlı, çok fazla ortadan oynayan ve bir numaradan atak yapan bir ekip. Buna yönelik çalışıyoruz. Herkesin ilgisi, odağı bunun üzerinde. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Şu an herkes bu maçı düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Eda Erdem Dündardan ses getiren açıklamalar Melissa Vargas itirafı

YORUM YAZ