MENÜ

Eczacıbaşı namağlup lider bitirdi

Misli.com Sultanlar Ligi 2022-2023 Sezonu lig etabı tamamlandı. 26 haftanın sonunda Eczacıbaşı Dynavit yenilgisiz zirvede yer aldı. Eczacıbaşı'yla birlikte ilk 4'te yer alan Vakıfbank, Fenerbahçe ve THY şampiyonluk için Play-Off 1. etapta kupayı müzesine götürmeye çalışacak.

Eczacıbaşı namağlup lider bitirdi

Sultanlar Ligi'nde 26 haftalık normal sezon tamamlandı. Geçen yıl 2. sırada bitiren Eczacıbaşı Dynavit, coach Ferhat Akbaş önderliğinde bu sezon daha iddialı başladı ve yenilgisiz olarak normal sezonu lider bitirdi. Turuncu-Beyazlılar ayrıca, CEV Şampiyonlar Ligi'nde de 20 Mayıs'ta şampiyonluk mücadelesi verecek. Eczacıbaşı'yla birlikte Vakıfbank, Fenerbahçe, THY olmak üzere ilk 4 arasına kalan takımlar, Misli.com Sultanlar Ligi Sezonu Final etabında, şampiyonluk yolunda devam edecek. Böylece, geçen sezon da ilk 4'ün müdavimleri yine değişmedi.

Haberin Devamı

Eşitlikte altın set oynanacak

Henüz takvimi açıklanmayan Play-Off'ta; Eczacıbaşı, VakıfBank, Fenerbahçe ve THY, 1-4, Galatasaray HDI, Nilüfer Bld., Sarıyer Bld. ve Aydın BŞB 5- 8 etabında oynamaya hak kazandı. Son 2 sıradaki Bolu Bld. ve İlbank takımları ise lige veda etti. Şampiyonu belirleyecek Play-Off 1-4 etabında Eczacıbaşı-THY, VakıfBank-Fenerbahçe'yle Play-Off 5/8 etabında Galatasaray-Aydın BŞB., Nilüfer-Sarıyer eşleşti. Statü değişikliğine gidecek Sultanlar Ligi'nde Play-Off serilerinde eşitliğin sağlanması durumunda altın sete gidilecek. Play-Off sonrası oluşacak sıralamayla ayrıca Şampiyonlar Ligi, CEV Cup, Challenge Cup ve Balkan Kupası'na gidecek takımlar belli olacak.

Eczacıbaşı namağlup lider bitirdi

Kupa Voley sahibini buluyor

Haberin Devamı

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu Dörtlü Finalleri'nde heyecan hafta sonu yaşanacak. 2 gün sürecek turnuvanın sonunda kupa sahibini bulacağı organizasyon İzmir TVF Atatürk Voleybol Salonu ’nda oynanacak. 29 Nisan'daki yarı finalde Vakıfbank-Aydın BŞB. SAAT 17.00'de, THY ve Fenerbahçe de saat 20.00'de karşılaşacak. Kazanan takımlar 30 Nisan'da kupa mücadelesi verecek.

YORUM YAZ