MENÜ

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: "Desteğimizi bir adım öteye taşıyoruz"

2020 yılından bu yana Sultanlar Ligi’nin isim sponsorluğunu sürdüren Misli, Türk voleyboluna olan desteğini daha da arttırdı... Cumhuriyet’in 100. yılında Türk sporuna damgasını vuran dünyanın 1 numarası, Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları’nın ana sponsoru oldu. Misli ile Türkiye Voleybol Federasyonu arasındaki imza töreninde konuşan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Desteğimizi isim sponsorluğundan bir adım öteye taşıyor, hem Sultanlar Ligi’nin hem de A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru oluyoruz" dedi.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: "Desteğimizi bir adım öteye taşıyoruz"

Filenin Sultanları sadece başarılarıyla değil, Türk kadın voleyboluna destek veren işbirlikçileriyle de gücüne güç katmaya devam ediyor. İşte bu işbirlikçilerin başında da Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli geliyor.. 2020-2021 sezonundan bu yana, Sultanlar Ligi’nin isim sponsorluğunu sürdüren Misli, Türk voleyboluna olan destek kapsamını daha da arttırdı.

Haberin Devamı

Yeni anlaşmanın imzaları atıldı

Misli, Milletler Ligi (VNL) ve Avrupa Şampiyonası’nda ilk altın madalyayı kazandıran, Cumhuriyet’in 100. yılına tüm Türkiye’nin gururu olan dünyanın 1 numarası, A Milli Kadın Takımı’nın ve aynı zamanda Sultanlar Ligi Resmi Sponsorluğu’nu üstlendi. Türkiye Voleybol Federasyonu ile Misli arasında yapılan yeni anlaşmanın imza töreni, dün Kemer Country Club’da düzenledi. Törene, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oktay, Erdoğan Demirören, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Cengiz Zülfikaroğlu, Misli CEO’su Zafer Reisoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları Elif Şahin ve İlkin Aydın katıldı. Yeni sponsorluk anlaşmasının 2 yıllık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: Desteğimizi bir adım öteye taşıyoruz

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a günün anısına özel hediye ve plaket takdim etti.

Yıldırım Demirören: Branş ayırt etmeksizin Türk sporunu destekliyoruz

Demirören ailesi olarak yıllardır branş ayırt etmeksizin Türk sporunu desteklediklerini kaydeden Yıldırım Demirören, “Voleybola duyduğumuz sevgi ve ilgi, rahmetli babamız Erdoğan Demirören’in 1979 yılında Ankara Pazarları Voleybol Takımını kurmasıyla başladı. Bizler de rahmetli babamızın spora verdiği desteği sürdürmeyi görev bildik. Misli olarak kadınlarda ve erkeklerde basketbol ana sponsorlukları, Futbol Federasyonu lig ve isim sponsorlukları ile futbol kulüplerine olan desteğimizle, Türk sporuna elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bugün ise başarılarıyla adını tüm dünyaya duyuran A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ve birbirinden değerli takımlarımızın yer aldığı Sultanlar Ligi’nin resmi sponsoru olarak, Türkiye’de son yıllarda hızla yükselen voleybol sporuna fayda sağlamaya devam etmenin heyecanını yaşıyoruz. İnanıyorum ki sporcularımızın üstün başarıları katlanarak sürecek ve Türk milletine daha nice sevinçler yaşatacaklar. Bu önemli iş birliğinin oluşumunda emeği geçen, başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a, yönetim kurulu arkadaşlarına, emeği geçen tüm federasyon ve misli profesyonellerine teşekkür ediyor, iş birliğimizin Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: Desteğimizi bir adım öteye taşıyoruz

‘Her birimize yaşattıkları gurur için kendilerine teşekkür ederim’

İmza törenindeki konuşmasına, 2 ay gibi kısa sürede Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu elde ederek tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı kutlayarak başlayan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören şunları söyledi: “Öncelikle bir Türk vatandaşı olarak, sahadaki mücadeleleri ve yürekleriyle elde ettikleri zaferlerle, her birimize yaşattıkları gurur için huzurlarınızda kendilerine teşekkür ederim. İlk önce Milletler Ligi’nde şampiyon oldular. Yine voleybol tarihimizde ilk defa ülkeler sıralamasında birinciliğe yükseldiler. Geçtiğimiz pazar günü gelen Avrupa Şampiyonluğu ile de Milli Takımın adını bir kez daha tarihe yazdırdılar. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın sonsuz destek ve yönlendirmeleri ile yapılan yatırımlar olmak üzere, spor bakanlarımızın yoğun çabaları ve federasyon başkanımızın ekibiyle birlikte nakış işler gibi uzun yıllar boyunca yaptığı özverili çalışmaların neticesinde bu başarıların elde edildiğine inanıyorum. Bu değerli çalışmalara bizler de Misli markamızla, 2020 yılından beri Sultanlar Ligi’ne isim sponsoru olarak elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Şimdi bu sürecimizi noktalarken, desteğimizi isim sponsorluğundan bir adım öteye taşıyor, bugün itibarıyla hem Sultanlar Ligi’nin hem de A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru oluyoruz.”

Haberin Devamı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: Desteğimizi bir adım öteye taşıyoruz

Mehmet Akif Üstündağ: Sultanlar Ligi dünyanın en iyisi

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Yıldırım Demirören ile Türk sporunda uzun yıllar birlikte yol yürüdüklerini ifade ederek, “Siz ve Misli ailesinin değerli temsilcileri dünya ve Avrupa şampiyonu olan güzel kızlarım ve kıymetli basın mensupları. Bu önemli günde bir arada olduğumuz için mutluluğumu belirtmek istiyorum. Ben ilk rahmetli Erdoğan Demirören ağabeyimizin özel ödülünü almıştım. Kendisi ’Ne kadar güzel şeyler oluyor bu voleybolda, benim voleybola sevgim ayrı’ demişti. Öncelikle Demirören ailesine Türk sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Anlaşmamızın Türk voleyboluna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

'Hedefimiz bu kez olimpiyat kürsüsüne çıkmak'

Başkan Üstündağ ayrıca, Misli’nin Sultanlar Ligi’nde son üç yılda isim sponsoru olarak büyük bir destek verdiğini hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu anlaşmayla Misli hem Sultanlar Ligi’ne hem de A Milli Kadın Voleybol Takımımıza resmi sponsor olarak destek verecek. Sultanlar Ligi dünyanın en iyi kadın voleybol ligi. Bu yıl CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde iki Türk takımının final oynaması bunun en büyük kanıtı oldu. Türk spor tarihinde bir ilktir. Geldiğimiz noktada son Avrupa şampiyonunu, son dünya şampiyonunu ve son Olimpiyat şampiyonunu yenmiş bir takımımız var. Önümüzde Olimpiyat seçmeleri var. Kesinlikle olimpiyatta olacağız, daha önce de Olimpiyatlarda mücadele etmiştik. Hedefimiz bu kez kürsüye çıkarak son iki şampiyonluğumuzda yaşattığımız mutluluğu milletimize tekrar yaşatmak” dedi.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: Desteğimizi bir adım öteye taşıyoruz

'Bize inanmaya devam edin'

2023 sezonunda yoğun bir programa sahip olan ve mayıs ayında başlayan maratonla, Filenin Sultanları önce Milletler Ligi ardından da Avrupa Şampiyonası’nda boy göstermiş ve tarihi şampiyonluklar yaşamıştı. A Kadın Milli Takımımız için serüven henüz bitmedi... Olimpiyat elemeleri için cuma günü Japonya’ya uçacak Ay-Yıldızlılar’da 21 yaşındaki başarılı pasör Elif Şahin ve 23 yaşındaki başarılı smaçör İlkin Aydın dünkü imza törenine katıldı ve açıklamalarda bulundu. İlkin Aydın: “Bu zamana kadar bize inanan, emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de güzel bir noktayı temsil ettiğimizi düşünüyorum ve daha yeni başlıyoruz. Başarımızın katlanarak devam edeceğine inanıyorum. Seneye olimpiyatlarda da kürsü için oynayacağız. Bizi izlemeye ve bize inanmaya devam edin, muhteşem bir ekip geliyor” derken, Elif Şahin ise “Herkese teşekkürler. Desteğinizi her zaman hissettirdiğiniz için, bu gururu ülkemize yaşattığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ