MENÜ

Beşiktaş Ceylan takımının kaptanının eşi bakın kim çıktı?

Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımı Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyon olarak 2023-24 sezonunda Sultanlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Siyah-beyazlı ekipte Kaptan Ecem Aknam’ın eşinin bir dönem MasterChef Türkiye yarışmasına katılan Araz Aknam olduğu ortaya çıktı.  

Beşiktaş Ceylan takımının kaptanının eşi bakın kim çıktı?

Kadınlar Voleybol 1. Ligi Final etabının ilk maçında Beşiktaş Ceylan Edremit Bld. Altınoluk’u 3-1, final etabının ikinci maçında ise Karayolları’nı 3-1'lik skorla mağlup etmişti. Siyah beyazlı ekip final etabının üçüncü ve son maçında ise Gaziantep ekibi Adam Voleybol ile karşılaştı. Mücadelede Adam Voleybol Beşiktaş Ceylan’ı 3-2 mağlup etti. Beşiktaş Ceylan bu mağlubiyete rağmen Kadınlar Voleybol 1. Ligi Final etabını lider tamamlayarak şampiyon oldu. Sultanlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Haberin Devamı

Maç sonunda Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol takımının başantrenörü Emre Nur “Hislerimi tercüme edemiyorum. Rüyada gibiyim. Sezon başında yarı finale kalabilir miyiz diye düşünürken yarı finale kaldık. Yarı finaldeyken finale kalabilir miyiz dedik. Finale kaldık ve şampiyon olduk. Hayallerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Bütün sezon boyunca çok çalıştık. Yaş ortalamasıyla ligin en genç takımıyız. Genç sporcularımız ileride milli formayı da giyecekler ve ülke voleyboluna katkıda bulunacaklar. Beşiktaş ailesine şampiyonluk hayırlı olsun. Bekle bizi Sultanlar Ligi geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Ceylan takımının Çinli smaçörü Kaiyi Ren “Ne söylesem bilemiyorum. Bugün herkes çok iyiydi. Profesyonelce davrandılar ve çılgınca şeyler yaptılar. Ben de bunun için çok mutluyum.” dedi.

Haberin Devamı

Takımın Hırvat orta oyuncusu Ema Strunjak ise “Sıkı çalıştığımızı ve bu başarıyı hak ettiğimizi düşünüyorum. Şampiyonluğu ve bir üst ligde oynamayı da hak ettik. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.” dedi.

Siyah beyazlı ekibin liberosu Zeynep Palabıyık “Öncelikle çok gururlu ve mutluyum. Bütün sene boyunca çalıştık ve çok yoğun antrenmanlar yaptık. Bence emeklerimizin karşılığını aldık. Yani genç bir takımız. Ablalarımızın bize yardımıyla beraber yarı finallerde ve finallerde büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Şampiyon takımın kaptanı Ecem Aknaz ise “Tarifi olmayan duygular içerisindeyim. Gerçekten öyle bir sezondu ki mücadelesi çok yüksekti. Her bir maçımızın kıymeti ve değeri o kadar yüksekti ki hiçbir maça kolay çıkamadık. O yüzden bu takımla gurur duyuyorum. Biz sezon içinde gelişerek gelmiş bir takımız tüm takım arkadaşlarıma, stuffıma, yönetimime ve en önemlisi çarşı ekibine çok teşekkür ediyorum. Biz bunu çok hak ettik. Teşekkürler.” ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş Ceylan Voleybol takımının kaptanı Ecem Aknaz’ın eşi bir dönem MasterChef Türkiye yarışmasına katılan Araz Aknam olduğunu biliyor muydunuz?

Kaptan Ecem Aknaz’ın eşinin bir dönem MasterChef Türkiye yarışmasına katılan Araz Aknam olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Ceylan takımının kaptanının eşi bakın kim çıktı

Araz Aknam 2021 yılında yarışmaya katılmıştı.

Beşiktaş Ceylan takımının kaptanının eşi bakın kim çıktı

YORUM YAZ