MENÜ

Alberto Giuliani şampiyon oldu! Başkandan tebrik mesajı

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın yeni başantrenörü İtalyan Alberto Giuliani, kulüp bazında başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Alberto Giuliani şampiyon oldu! Başkandan tebrik mesajı

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın yeni başantrenörü İtalyan Alberto Giuliani, çalıştırdığı Olympiakos ile Yunanistan liginde şampiyonluğa ulaştı.

Haberin Devamı

YENİ BAŞANTRENÖR OLDUĞU AÇIKLANDI

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapılan açıklamaya göre, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın yeni başantrenörü İtalyan Giuliani olduğu açıklanmıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "A Milli Erkek Voleybol Takımımızda bugün itibariyle yeni bir dönem başlıyor. Daha önce ülkemizde başarıyla görev yapan İtalyan başantrenör Alberto Giuliani'yi Filenin Efeleri'nin başına getirdik. Giuliani elde ettiği başarılarla kendisini ispatlamış bir antrenör. Erkek Milli Takımımız için doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, Türk voleybolu için hayırlı uğurlu olmasını arzu ediyorum." ifadelerini kullanarak büyük başarılar beklediğinin altını çizmişti.

Haberin Devamı

Alberto Giuliani şampiyon oldu Başkandan tebrik mesajı

HALKBANK'I DA ÇALIŞTIRMIŞTI

Daha önce ülkemizde Halkbank takımını çalıştıran İtalyan başantrenör ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘‘Birkaç yıl sonra Türkiye’ye dönüyorum ama Milli Takım’ın başına geçmenin onuruyla… Bana bu fırsatı veren başkana ve federasyona teşekkür ederim.’’ sözleriyle duygularını ifade etmişti.

LİGDE ŞAMPİYON OLDU

İtalyan çalıştırıcı Yunanistan'da ne kadar başarılı olduğunu kanıtlayarak Olympiakos ile lig şampiyonu oldu.

Yunanistan Ligi’nde PAOK takımını final serisinde 3-1 mağlup eden Olympiacos, 31. kez bu başarıyı tekrarlayarak büyük sevinç yaşadı.

Alberto Giuliani şampiyon oldu Başkandan tebrik mesajı

TVF BAŞKANINDAN TEBRİK

Şampiyonluk sonrası Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı açıklamada “Yunanistan Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan A Milli Erkek Takımımızın başantrenörü Alberto Giuliani'yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi ve Alberto Giuliani'yi tebrik etti.

YORUM YAZ