MENÜ

Vitor Pereira'dan Lucescu yorumu!

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Vitoria Guimares ile oynanan hazırlık maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'dan Lucescu yorumu!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile eşleşen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, oynanacak karşılaşma öncesi hem Lucescu hem de Van Persie hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

"Geliştirmemiz gereken çok şey var. Bugün 3 gol attık, 3 tane daha atabilirdik. Oyundan çok memnunum ama daha iyi olmalıyız.Bir takımın değişimi asla sona ermez. Biz her zaman değişmeye ve dönüşmeye devam edeceğiz."

"İstediğimiz oyun sistemini hayata geçirmeyi istiyoruz. Keyif alacak bir takım yaratmaya çalışıyoruz.Daha agresif oynamamız ve topu kaybettiğimiz zaman hızlı davranmamız gerekiyor. Bunlar zamanla oturacak. Yüzde vermek benim işim değil. Hayatım boyunca matematiğim iyi olmadı zaten. Eminim ki ileride daha güçlü bir takım olacağız."

"Lucescu çok kaliteli bir hoca. Bu maç Lucescu ile Pereira arasında oynanmayacak. Fenerbahçe ile Shakhtar arasında oynanacak. Van Persie, Shakhtar maçlarına kadar hazır olacak mı bilemiyorum. Bireysel ve takımla birlikte antrenmanlara başlayacak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ