MENÜ

Vitor Hugo'da işlem tamam

Bordo-Mavililer, stoperin kralını getiriyor...Fırtına, daha önce Beşiktaş’ın çok isteyip alamadığı Vitor Hugo transferinde mutlu sona ulaştı. 29 yaşındaki solak savunmacı için hafta sonuna kadar KAP açıklaması yapılacak Palmeiras’ı uzun vadeli bir ödeme planıyla ikna eden Trabzonspor, taksitlerle toplamda 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen başarılı stoperin de yıllık 1.3 milyon Euro alması bekleniyor

Vitor Hugo'da işlem tamam

Geçen sezondan bu yana stoper sıkıntısı çeken Trabzonspor, sorunu kökten çözecek bir isimle anlaştı: Vitor Hugo. Haftalardır bu transferi bitirmek için yoğun uğraş veren Bordo-Mavililer, hem oyuncuyu hem de kulübü Palmeiras’ı ikna etti. Taraflar prensipte el sıkıştı. Artık işin resmiyet boyutu kaldı. Hafta sonuna kadar Trabzonspor’un KAP açıklamasını yapması ve oyuncuyu şehre getirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

5.5 milyon’a aldılar

Daha önce Beşiktaş’ın çok isteyip alamadığı 29 yaşındaki solak stoper, geçen sezon 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fiorentina’dan Palmeiras’a gitmişti. Kulübüyle 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Vitor Hugo, tapusuyla alınacak. Trabzonspor’un uzun vadeli bir ödeme planıyla toplamda 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Karadeniz ekibi, bu rakamı taksitler halinde Brezilyalılar’a verecek.

Newton’un favorisiydi

Brezilya’da 11 lig maçının 6’sında yedek kalan ve mutsuz olduğu için ayrılmaya karar veren Vitor Hugo, teknik direktör Eddie Newton’un da çok istediği bir isimdi. Trabzonspor’un diğer Brezilyalı oyuncuları Guilherme ve Flavio’yu sosyal meydadan takip etmeye başlayan Vitor Hugo için artık geri sayım başladı. Yönetim, başarılı stoperin yanına bir savunmacı daha almayı planlıyor.

Haberin Devamı

Yeni Malatya maçına yetişebilir

Benik Afobe ve Lewis Baker’ı gelir gelmez Denizlispor deplasmanında oynatan Trabzonspor, Vitor Hugo’yu da Malatyaspor mücadelesine yetiştirmeye çalışıyor. 29 yaşındaki stoperle ilgili resmi işlemler tamamlandıktan sonra oyuncu Trabzon’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Ardından lisansı çıkartılacak. Cumartesi günü saat 19.00’da Malatyaspor ile karşılaşacak Fırtına’da teknik direktör Eddie Newton, Brezilya’da uzun süredir sezon oynandığı için hazır olan Hugo’yu 21 kişilik kadroya almayı planlıyor.

YORUM YAZ