MENÜ

Vincenzo Montella: Balotelli'nin milli takıma dönme takıntısı var

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, İtalyan basınına açıklamalarda bulunurken takımın yıldızı Mario Balotelli'nin milli takıma dönmek istediğini ve bu doğrultuda İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin durumunu değerlendireceğini belirtti.

Vincenzo Montella: Balotelli'nin milli takıma dönme takıntısı var

Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. Montella'nin Radio Rai'ye yaptığı açıklamalarında özellikle Mario Balotelli hakkında söyledikleri dikket çekti.

Haberin Devamı

İtalyan yıldızın milli takıma dönmek istediğini belirten Montella, "Balotelli'nin milli takıma dönmek gibi bir takıntısı var. Bunun kolay olmadığını uzun zamandır çağrılmadığı için o da biliyor. Bu konudaki tavrını takip ediyorum. Bir şans hedefliyor ve Mancini, onun gelişimini değerlendirecek. Yine de iyi bir durumda olması gerekiyor" dedi.

Türkiye'de mutlu olduğunu da aktaran İtalyan teknik adam, "Mutluyum. Doğru koşullarda çalışma imkanı var. Güler yüzlü insanlar ve çok hevesliler. Çok mutluyum. Başkanımızın kocaman bir kalbi var. Son maçı kaybetmemize rağmen birkaç günlüğüne teknesini bana bıraktı" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ