MENÜ

Vidic açıkladı: Gidiyorum...

Devre arasında Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süre meşgul eden Manchester United'ın tecrübeli Sırp defans oyuncusu Nemanja Vidic'in sezon sonu takımdan ayrılacağı kesinlik kazandı.

Vidic açıkladı: Gidiyorum...

Manchester United'da sekiz yıldır forma giyen defans oyuncusu Nemanja Vidic, Manchester United Kulübü'nün resmi internet sitesinde de yer alan haberde, sezon sonu takımdan ayrılacağını duyurdu.

Vidic, uzun yıllar Manchester United'da mutlu bir şekilde forma giydiğini hatırlatarak, "Taraftarımızla birlikte yaşadığım fantastik anları asla unutmayacağım. Ancak önümüzdeki yıllarda kendimi daha iyi hissetmek adına yeni deneyimler yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Vidic, kendisi ve ailesi için doğru olanı seçeceğini söylerken, sezon sonuna kadar takımı için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.

2006 yılında Spartak Moskova'dan Man Utd'a gelen 32 yaşındaki Vidic, Kırmızı Şeytanlar'ın formasını tam 284 kez giydi. Son dönemlerde yaşadığı sakatlıklar sonrası geçen yıl sadece 23 resmi maçta foma giyen Vidic için İtalyan takımları İnter ve Milan devrede bulunurken, Galatasaray'ın da gündeminde olduğu biliniyor.

DHA

Haberin Devamı

VIDIC İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ