MENÜ

Yok artık Kevin N'Koudou! Dev maça damga vurdu...

Kevin N'Koudou'nun forma giydiği Damac FC, Al Ittihad ile Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 16. haftasında karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maça N'Koudou damga vurdu. Öte yandan Kamerunlu futbolcu, attığı gollerle yükselen performansını sürdürdü.

Beşiktaş forması ile beklentilerin altında kalan Kevin N'Koudou, yeni takımı Damac FC'de inanılmaz bir performans sergiliyor. Gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kamerunlu futbolcu, Suudi Arabistan Ligi'nin 16. haftasında oynanan Al Ittihad maçını da boş geçmedi. 28 yaşındaki futbolcu, sergiledi performansla maça damga vurdu.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Damac FC'nin Teknik Direktörü Cosmin Contra, Kevin N'Koudou'yu zorlu müsabakada ilk 11'de başlattı. Damac FC sahaya şu ilk 11'le çıktı: Al Mahasneh, Al Hawsawi, Chafai, Bedrane, Anazi, Antolic, Hamed, Stanciu, Zain, N'Koudou, Shahrani

2 GOLLE MAÇA DAMGA VURDU

Kevin N'Koudou, ilk 11'de başladığı kritik maçın gol perdesini açan isim oldu. Müsabakanın 12. dakikasında sahneye çıkan N'Koudou'ya 45+3'te Hamdallah cevap verdi. N'Koudou'nun bu gole karşılık vermesi uzun süremedi ve yıldız futbolcu 4 dakika sonra şık bir golle yeniden takımını öne geçiren golü kaydetti.

Maçın skorunu ise Al Ittihad'ın futbolcusu Grohe belirledi. Grohe, 46. dakikada kendi kalesine gol attı.

Kritik maçı Damac, 3-1'lik skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırarak ligde 24 puana ulaştı.

Haberin Devamı

GOL KRALLIĞINDA RONALDO'NUN PEŞİNDE

Damac ile bu sezon 15 maça çıkan Kamerunlu oyuncu, 13 gol, 4 asiste ulaşarak 17 gole direkt katkı verdi. Gol krallığı yarışında da yıldız oyuncu; Benzema ve Malcom gibi 9 gollü yıldızları geçerek Alexander Mitrovic'i yakaladı. Zirvede ise 15 golle Al Nassr'ın süperstarı Cristiano Ronaldo bulunuyor.

Kamerunlu hücumcu 4 yılda Beşiktaş formayla 108 maça çıktı ve 21 gol, 8 asistle oynamıştı.

YORUM YAZ